Προγνωστικά στοιχήματος Κυριακή 17-4-2022

Γεμάτο δράση είναι το ποδοσφαιρικό κουπόνι και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν επιλέξει τα καλύτερα σημεία της ημέρας με στόχο ακόμη ένα ταμείο.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Θέλτα: Η Μπιλμπάο έχασε την ευκαιρία την προηγούμενη αγωνιστική να κερδίσει τη Βιγιαρεάλ εκτός έδρας και να βρεθεί αυτή στην 7η θέση, αφού έμεινε στο 1-1. Την ήττα γνώρισε η Θέλτα από την Εσπανιόλ εκτός έδρας με 1-0 και έμεινε εκτός δεκάδας. Αμφότερες θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους, θα πάμε στο over 2.5.

Άρης – ΠΑΟΚ: Σπουδαία νίκη σημείωσε ο Άρης τη προηγούμενη αγωνιστική, αφού επικράτησε της ΑΕΚ εκτός έδρας με 2-1 σκορ και απέκτησε προβάδισμα για την τρίτη θέση. Από την αλλη ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την ήτταν από την Μαρσέιγ και τον απόκλεισμο από τη συηέχεια της Ευρώπης. Περιμένουμε “κλειστό” παιχνίδι και θα κρατήσουμε το under 2.5.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μπενφίκα: Αήττητοι στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους είναι οι γηπεδούχοι, που τη προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν εύκολα εκτός έδρας της Τοντελα με 3-1. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Μπενφίκα παρά την καλή εμφάνιση και στις δύο αναμετρήσεις με τη Λίβερπουλ, δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους τέσσερις του Champions League και πλέον θα ρίξει ‘όλο το βάρος στο εγχώριο πρωτάθλημα. Επιθετικά και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές, θα πάμε στο goal – goal.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Κυριακή 17/4/2022

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Θέλτα  over 2.5 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Άρης – ΠΑΟΚ  under 2.5 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μπενφίκα  goal – goal – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!