Προγνωστικά στοιχήματος Πέμπτη 24-2-2022

Πλούσια δράση στο ποδοσφαιρικό κουπόνι και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν βρει τη καλύτερη τριάδα για ταμείο.

Ολυμπιακός – Αταλάντα: Με τέρμα του Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός πέρασε από τον Βόλο, επικρατώντας με 1-0 σκορ. Επιστροφή στο Europa League, όπου μετά την ήττα με 2-1 από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, καλείται να κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι σήμερα μπροστά στο κοινό του, ώστε να ανατρέψει την κατάσταση και να προκριθεί στους «16» του Europa League. Η Αταλάντα προέρχεται από εκτός έδρας ήττα από την Φιορεντίνα με 2-1. Οι γηπεδούχοι έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν σήμερα, θα πάμε στο 1Χ.

Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Σεβίλλη: Πρώτο ματς, Σεβίλλη – Ντ. Ζάγρεμπ: 3-1. Οι γηπεδούχοι προέρχεται από ‘γκέλα’ 0-0 εντός έδρας με αντίπαλο την αδύναμη Λοκομοτίβα. Η Σεβίλλη προέρχεται από το 1-1 εντός συνόρων με την Εσπανιόλ εκτός έδρας και πλέον ξανά βρέθηκε στο -6 από την κορυφή. Οι Ισπανοί έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, όμως δεν περιμένουμε να ανοίξει το σκορ ιδιαίτερα, πάμε στο 2-3 γκολ.

Νάπολι – Μπαρτσελόνα: Στο πρώτο ματς με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», η Νάπολι πραγματοποίησε μια θετική εμφάνιση και το ισόπαλο 1-1 της δίνει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Από την άλλη η Μπαρτσελόναπ προέρχεται από επιβλητικο΄διπλό κόντρα στην Βαλένθια εκτός έδρας, όπου επικράτησε εύκολα με 4-1. Μιλάμε για δύο ομάδες με έφεση στο σκοράρισμα, πάμε στο goal – goal.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Πέμπτη 24/2/2022

Ολυμπιακός – Αταλάντα  1Χ – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Σεβίλλη  2-3 goal – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Νάπολι – Μπαρτσελόνα  goal – goal – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Τα καλύτερα Goal – Goal της ημέρας Πέμπτη 24-2-2022

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!