Προγνωστικά Euroleague Τρίτη 26-10-2021

Με την 6η αγωνιστική συνεχίζεται η Euroleague και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν τις τρεις καλύτερες επιλογές της ημέρας.

Μεγάλο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στη Τουρκία ανάμεσα σε Φενερμπαχτσέ και Μπαρτσελόνα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα 70-69 με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ από την άλλη οι Ισπανοί έχουν το απόλυτο στον όμιλο με 5 νίκες. Περιμένουμε το σκορ να κινηθεί σε υψηλά επίπεδα με τη Μπαρτσελόνα φυσικά να είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης. Την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες έχει ο Ολυμπιακός που υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να αφήσουν πίσω την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ οι Γερμανοί θα ψάξουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους, μετά το διπλό με τον Ερυθρό Αστέρα.

Τέλος, στο Ισραήλ η Μακάμπι Τελ Αβίβ αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Οι γηπεδούχοι έχουν δύο συνεχόμενες νίκες και στο σύνολο τρεις και λογικά δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες κόντρα στους Λιθουανούς. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν πετύχει νίκη ακόμη στον θεσμό και θα πάνε για την μεγάλη έκπληξη.

Προγνωστικά Euroleague σήμερα Τρίτη 26-10-2021

Φενερμπαχτσέ – Μπαρτσελόνα  over 148.5 – Bρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Ολυμπιακός – Άλμπα Βερολίνου  1 – Bρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Μακάμπι Τελ Αβίβ  1 – Bρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Προγνωστικά στοιχήματος Τρίτη 26-10-2021

Interwetten.grμε πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

 

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!