Δυάδα Euroleague Πέμπτη 21-10-2021

Η Euroleague παίζει μπάσκετ με αρκετά ματς να παρουσιάζουν ενδιαφέρον και τα προγνωστικά μας να έχουν κρατήσει μια καλή δυάδα για ταμείο.

Ανατολού Εφές – Ούνιξ Καζάν: Ο αγώνας Εφές – Ούνικς Καζάν διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Euroleague 2021-22. Στο 0-4 το ρεκόρ της Εφές στη EuroLeague, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν τα κατάφερε ούτε στο Μιλάνο την προηγούμενη εβδομάδα (71-75). Η Ούνικς Καζάν έχει ρεκόρ 1-3 στη EuroLeague, ωστόσο έρχεται από το 41-80 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε, το οποίο δεδομένα επηρέασε και ψυχολογικά την ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Μιλάνο – Βιλερμπάν: Οι γηπεδούχοι έστω και δύσκολα κατάφεραν να νικήσουν την Εφές τη προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας και πλέον έχουν το απόλυτο με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Από την άλλη η Βιλερμπάν δεν ήταν καλή στην έδρα της και μοιραία δέχθηκε τη πρώτη ήττα στον όμιλο από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με σκορ 85-93. Οι Ιταλοί είναι το φαβορί στην αναμέτρηση όμως περιμένουμε το σκορ να πάμε ψηλά και τους Γάλλουν να έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν.

Προγνωστικά Euroleague σήμερα Πέμπτη 21/10/2021

Ανατολού Εφές – Ούνιξ Καζάν  1 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Μιλάνο – Βιλερμπάν  over 154.5 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Προγνωστικά στοιχήματος Πέμπτη 21-10-2021

Επωφεληθείτε από το stoiximan.gr και τις μοναδικές του προσφορές

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!