Τα καλύτερα Διπλά Κυριακή 26-9-2021

Αρκετές αναμετρήσεις στο κουπόνι τα στοιχήματος και προγνωστικά κράτησαν τα καλύτερα διπλά από Αγγλία, Ελλάδα και Ολλανδία και στα παρουσιάζουν.

Άρσεναλ – Τότεναμ: Μπορεί η έναρξή της στη σεζόν να ήταν τραγική, αλλά το τελευταίο δεκαήμερο έχει καταφέρει να πάρει τρεις νίκες χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Τελευταία επικράτησε 3-0 της Γουίμπλεντον για το League Cup. Μεσοβδόμαδα η Τότεναμ πήρε την πρόκριση στο League Cup απέναντι στην Γουλβς με τον Αγγλο επιθετικό Κέιν να σκοράρει και να επανέρχεται δυναμικά. Υπερβολικές είναι οι αποδόσεις στο ενδεχόμενο νίκης της Τότεναμ και πιστεύουμε πως αξίζει το ρίσκο.

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Με 0-1 Goal και τα τρία ματς του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από 4/5 Goal/Goal & Over 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν πρόκειται για εύκολη αποστολή στον Ολυμπιακό η παρουσία του στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης, αλλά με την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα που διαθέτει σε μεγάλο ποσοστό και φέτος τον διατηρούν φαβορί για το διπλό.

Χέρενφειν – Τβέντε: Συνεχίζουν τα αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μετά την νίκη κόντρα στην Φορτούνα Σιτάρντ, δεν τα κατάφεραν κόντρα στην Φέγενορντ  γνωρίζοντας την ήττα με 3-1. Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι φιλοξενούμενοι έχουν κάνει ένα εντυπωσιακό σερί νικηφόρων παιχνιδιών απέναντι σε Ουτρέχτη και Αλκμάαρ, ανεβαίνοντας στην 6η θέση του πρωταθλήματος με 10 βαθμούς. Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει η Τβέντε, η οποία έχει την ψυχολογία να φύγει με το διπλό από την αναμέτρηση.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Κυριακή 26/9/2021

Άρσεναλ – Τότεναμ  2 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός  2 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Χέρενφειν – Τβέντε  2 – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Τα προγνωστικά στοιχήματος Κυριακή 26-9-2021

Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές του stoiximan.gr αποκλειστικά εδώ

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!