Η καλύτερη τριάδα Παρασκευή 10-9-2021

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι! Λίγες επιλογές και σήμερα για το κουπόνι του στοιχήματος, όμως τα προγνωστικά μας έχουν βρει για εσάς τη καλύτερη τριάδα για ταμείο.

Κλαμπ Μπριζ – Οστάνδη: Απίστευτη ήττα γνώρισε η Μπριζ με 6-1 στην έδρα της Γάνδης, δείχνοντας πολλές αδυναμίες. Από την άλλη η Οστάνδη δεν έκανε καθόλου καλό παιχνίδι στο γήπεδό της όπου υποδέχτηκε την Ζούλτε Βάρεγκεμ και γνώρισε δίκαια την ήττα με 2-0. Αρκετά γκολ σημειώνονται στις αναμετρήσεις των γηπεδούχων εντός έδρας οπότε πάμε με τα πολλά γκολ.

Λοριάν – Λιλ: Με Goal/Goal τα 3/4 πρώτα παιχνίδια τηςΛοριάν στο Σαμπιονά. Η Λιλ προέρχεται από 3/4 Goal/Goal & Over 2.5 στο πρωτάθλημα. Δύσκολη έξοδος στην Βρετάνη και την έδρα της Λοριάν για την Λιλ, αλλά έχει το υλικό και κυρίως την ψυχολογία για να επιχειρήσει από εδώ και στο εξής την αντεπίθεση της. Έστω και οριακά μπορεί να κάνει το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα.

Μπέρμιγχαμ – Ντέρμπι Κάουντι: Εβγαλε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι από τη μέση, παίρνοντας την ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Μπάρνσλεϊ. Τραυματίστηκε ο μέσος Σάντσες (2/0) που θα μείνει εκτός. Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Νότιγχαμ. Είναι αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός Φόρσιθ (5/0).

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Παρασκευή 10/9/2021

Κλαμπ Μπριζ – Οστάνδη  over – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Λοριάν – Λιλ  2- Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Μπέρμιγχαμ – Ντέρμπι Κάουντι  under – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις

 

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!