Τα 3 καλύτερα Over Europa League Πέμπτη 19-8-2021

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι. Τα προκριματικά του Europa League ξεχωρίζουν και σήμερα και εμείς έχουμε κρατήσει τα καλύτερα Over για εσάς.

Πρώτο παιχνίδι το Φενερμπαχτσέ – Ελσίνκι. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει νικηφόρα το πρωτάθλημα αφού επικράτησαν της νεοφώτιστης Άντανα Ντεμίρσπορ με 1-0, με τέρμα του Μεσούτ Οζίλ. Από την άλλη η Ελσίνκι πραγματοποίησε αποφασιστική εμφάνιση στην ρεβάνς κόντρα στη Νέφτσι Μπακού και με το νικηφόρο 3-0 σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα της, πανηγύρισε το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Europa League.

Επόμενο ματς το Ραπίντ Βιέννης – Ζόρια. Από τέσσερα διαδοχικά Over 2.5 προέρχεται η Ραπίντ Βιέννης σε όλες τις διοργανώσεις. Με Goal/Goal έληξαν οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της Ζόρια στην σεζόν. Εξαιρετική επιλογή φαντάζει το να σημειωθούν αρκετά τέρματα στην αναμέτρηση και κρατάμε το Over.

Ρέιντζερς – Αλασκέρτ: Στα δύο προηγούμενα Ευρωπαϊκά τους παιχνίδια, οι γηπεδούχοι εμφάνισαν  Goal/Goal & Over 2.5, ενώ τώρα η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ  θέλει να έχει μια καλή πορεία φέτος και της δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσει τουλάχιστον στους ομίλους του Europa League. Προφανώς και όλοι στην ομάδα της Αλασκέρτ γνωρίζουν πως είναι το αουτσάιντερ του ζευγαριού, αλλά ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα στην Σκωτία μπορεί να ανατρέψει κάπως τα δεδομένα ενόψει του επαναληπτικού στην Αρμενία σε μία εβδομάδα, αλλά πρέπει πρώτα από όλα να παρουσιαστεί πέρα ως πέρα συγκεντρωμένη.

Προγνωστικά στοιχήματος Europa League σήμερα Πέμπτη 18/8/2021

Φενερμπαχτσέ – Ελσίνκι  over – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Ραπίντ Βιέννης – Ζόρια  over – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

Ρέιντζερς – Αλασκέρτ  over – Βρήκα την καλύτερη απόδοση εδώ

 

Δείτε επίσης: Τριάδα φωτιά Conference League Πέμπτη 19-8-2021

Επωφεληθείτε από τις προσφορές της interwetten.gr μόνο εδώ

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!