Τριάδα για ταμείο Πέμπτη 15-7-2021

Πλούσιο είναι το κουπόνι τους στοιχήματος, με τους αγώνες του Europa Conference League να ξεχωρίζουν τη Πέμπτη, αφού παρουσιάζουν αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον.

Πρώτο παιχνίδι το οποίο θα ασχοληθούμε είναι το Σπάρτακ Τρνάβα – Μόστα. Η ομάδα από τη Μάλτα έκανε την έκπληξη στο πρώτο ματς και επικράτησε με 3-2. Προηγήθηκε με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη οι Σλοβάκοι πίεσαν και πέτυχαν δύο τέρματα που τους δίνουν ελπίδες για την πρόκριση. Ανοιχτό αγώνα περιμένουμε και στη ρεβάνς της Πέμπτης, επιλογής μας τα πολλά γκολ.

Δεύτερη αναμέτρηση το Σλασκ – Πάιντε. Στο πρώτο ματς οι Πολωνοί νίκησαν εκτός έδρας με 2-1 και έχουν αποκτήσει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση. Στην έδρα τους θα μπουν δυνατά από την αρχή για να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ που θα εκμηδενίσει τις ελπίδες των φιλοξενούμενων. Η ομάδα από την Εσθονία αναμένεται να αποδειχθεί σε σάκο του μποξ για τη Σλασκ και έτσι κρατάμε τη νίκη με πολλά γκολ για τους γηπεδούχους.

Τέλος, θα ασχοληθούμε με τον αγώνα ανάμεσα στη Χόνκα και τη Ρούναβικ. Οι Φιλανδοί ήταν καταιγιστικοί στη πρώτη αναμέτρηση όμως στάθηκαν άτυχοι και δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Κάτι τέτοιο δεν περιμένουμε να γίνει τώρα και η Χόνκα εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη και ταυτόχρονα την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης,

                      Προγνωστικά Europa Conference League Πέμπτη 15/7/2021

Σπάρτακ Τρνάβα – Μόστα  over

Σλασκ – Πάιντε  1 και over

Χόνκα – Ρούναβικ 1

Είδες τις καλύτερες προσφορές στο stoiximan.gr

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!