Προγνωστικά στοιχήματος τελικού Euro Κυριακή 11-7-2021

Η μεγάλη ώρα έφτασε φίλες και φίλοι μου. Ο τελικός είναι προ των πυλών. Ιταλία και Αγγλία αναμετρώνται με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο και εμείς έχουμε τις προβλέψεις μας για να πάμε όλοι “ταμείο”.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στο “Ουέμπλει” του Λονδίνου, παρουσία περίπου 60.000 θεατών. Να υπενθυμίσουμε πως σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και στη συνέχεια αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Ο Μπιόρν Κάιπερς ορίστηκε από την UEFA να είναι ο άρχοντας του αγώνα, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Γερμανός Μπαστιάν Ντάνκερτ. Βοηθοί του Κάιπερς θα είναι οι συμπατριώτες του, Σάντερ φαν Ρέκελ και Έρβιν Ζίνστρα, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ισπανός Χουάν Κάρλος Ντελ Θέρο.

Οι δύο ημιτελικοί κρίθηκαν μετά την κανονική διάρκεια, με τους Ιταλούς να χρειάζονται τη διαδικασία των πέναλτι απέναντι στους Ισπανούς, ενώ οι Άγγλοι προκρίθηκαν χάρη σε ένα αμφισβητούμενο  πέναλτι στην παράταση, απέναντι στους Δανούς. Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με τις δύο ομάδες ομολογουμένως να έχουν παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο στο θεσμό, συνδυάζοντάς το πολλές φορές και με θέαμα. Εμείς θεωρούμε πως μπορούν να πετύχουν από ένα γκολ αμφότερες οι ομάδες με το εύρος των 2-3 γκολ να φαντάζει ως ιδανική επιλογή.

 Προγνωστικά στοιχήματος τελικού Euro Κυριακή 11/7/2021

Ιταλία – Αγγλία  2-3 γκολ

Ιταλία – Αγγλία goal – goal

Ιταλία – Αγγλία over 7.5 κόρνερ

Ιταλία – Αγγλία σύνολο καρτών 3-4

Βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις στο stoiximan.gr

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!