Προγνωστικά στοιχήματος NBA Παρασκευή 9-7-2021

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα. Από την Αμερική και τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ έρχεται η πρόβλεψή μας. Φοίνιξ Σανς και Μιλγουόκι Μπακς θα αναμετρηθούν σήμερα στον δεύτερο τελικό.Οι γηπεδούχοι, πρωταθλητές της Δυτικής περιφέρειας, υποδέχονται με πλεονέκτημα έδρας τους πρωταθλητές της Ανατολής.

Μπορεί να έπαιξε τελικά ο Γιάννης Αντετοκούμπο στο πρώτο παιχνίδι, αλλά δεν βοήθησε όσο περίμεναν οι Μπακς. Ο Έλληνας φόργουορντ δεν ήταν έτοιμος και αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι Σανς. Σε μέτριο βράδυ ήταν και ο Τζρου Χόλιντεϊ, με τον Κρις Μίντλετον να είναι ο μόνος διασωθέντας με 29 πόντους. Από την άλλη μεριά ο Paul ήταν απολαυστικός και σημείωσε 32 πόντους, με εννιά ασίστ και τέσσερα ριμπάουντ.

Αναμένουμε ένα εξαιρετικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες, με το σκορ να φεύγει σε υψηλά επίπεδα. Έτσι πολύ καλή επιλογή φαντάζει το over 213.5 πόντους στον αγώνα. Επίσης πολύ πιθανό είναι να πραγματοποιήσει ακόμη μια καλή εμφάνιση ο Κρις Πολ, οπότε κρατάμε το over 21.5 πόντους. Επίσης, βρίσκω αρκετά εφικτό το over 11.5 ριμπάουντ του Αντετοκούνμπο, ο οποίος στο πρώτο ματς έπαιρνε ένα ριμπάουντ ανά δύο λεπτά μ.ο.

              Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα NBA 9-7-2021

Φοίνιξ Σανς – Μιλγουόκι Μπακς  over 213.5 πόντους

Κρις Πολ over 21.5 πόντους

Γιάννης Αντετοκούμπο over 11.5 ριμπάουντ

Μην ξεχνάτε φυσικά και τις νέες προσφορές που θα βρείτε στον stoiximan.gr

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!