8 Εικόνες που αποδεικνύουν πως η βλακεία δεν έχει όρια!

Όλοι μας έχουμε κάνει εξυπνάδες, οι οποίες μπορεί εν μέρει να έθεσαν ή έστω να μπορούσαν να θέσουν, τον εαυτό μας σε κίνδυνο. Tο θέμα όμως, είναι το κατά πόσο έχεις μυαλό για να φροντίσεις για την ασφάλεια σου και ειδικά όταν δεν είσαι πλέον παιδί.

Καθημερινά γύρω μας βλέπουμε περίεργα σκηνικά που μόνο απορίες μας δημιουργούν, για το πόσο ανεύθυνοι και απλά χαζοί μπορεί να είναι κάποιοι άνθρωποι. Μέσα από τις εικόνες που ακολουθούν, μπορείς να δεις μερικά αστεία και ταυτόχρονα τόσο επικίνδυνα περιστατικά, με άτομα που απλά το έχουν χαμένο!

 

Δες επίσης: 12 Απίστευτες φωτογραφίες που συναντάς μόνο στην Ρωσία

 

8 Άτομα που δεν ξέρουν την λέξη ασφάλεια!

astia fails

Πάμε λοιπόν να δούμε την πρώτη κορυφαία φωτογραφία της λίστας μας. Κοίτα εδώ τι έχουν κάνει τα αστέρια! Ότι τι και καλά τώρα προστάτευσαν την πρίζα από το νερό, χάρις στις σαγιονάρες;;

Πρώτον το καλώδιο είναι μέσα στο νερό, οπότε αν έχει εγκοπή την έβαψαν, 2ον δεν πρέπει να κινούνται απότομα για να μην γυρίσουν οι σαγιονάρες και 3ον οι μπύρες είναι ακριβώς πάνω από την πρίζα. Νομίζω πως ακούω κάτι να πλησιάζει, κάτι σαν -Κα μπούμ-!

epikindines idees

Εδώ δες όμως και κάτι προφανώς το έστησε πατέρας για τα παιδιά του. Βρε μπας και ήθελε να τα ξεφορτωθεί και βρήκε αυτόν τον τρόπο; Μα δεν μπορεί να έβαλε το τραμπολίνο δίπλα στα μυτερά κάγκελα.

epikindines ikones

Αι άλλος από εκεί και είναι και επαγγελματίας πανάθεμα τον! Ηλεκτροσυγκόλληση με τις φιάλες ακριβώς δίπλα του, να τις ακουμπούν οι σπίθες; Είσαι πολύ μπροστά μάστορα…

fails douleia

Μάγκας; Λες και αυτός δεν ξέρει το που βρίσκεται και τι κάνει και απλά τον πετάξανε σε εκείνο το μέρος. Μα είναι δυνατόν να λέει η ταμπελίτσα μπροστά “εύφλεκτο αέριο” και ο άλλος να μου έχει το τσιγάρο, σαν να μην τρέχει τίποτα;

paraxenes fotografies

Και μόνο να το βλέπεις και να μην σκέφτεσαι το τι μπορεί να συμβεί, λες ο άνθρωπος δεν πάει καλά, το έχει χαμένο. Δεν καταλαβαίνει ότι με όση ευκολία το γυρίζει με το χέρι, με ακόμη περισσότερη θα γυρίσει με τόσο βάρος επάνω του;

xazoi anthropoi

Αυτός εδώ απλά μπερδεύτηκε μωρέ, νόμιζε πως φοράμε την μάσκα κατά την ηλεκτροσυγκόλληση, απλά και μόνο για να υπάρχει ένα μυστήριο, για το ποιος κρύβετε κάτω από την μάσκα. Ε μάστορα, ατύχησες!

asties ikones zoa

Καλά τι έχει κάνει ο τυπάς εδώ; Ότι και καλά τώρα τα προστάτευσε τα αλογάκια με το καπέλο και το γιλέκο; Ρε έχει πρόβλημα ο κόσμος τελικά. Ααα πρόσεξε και το άλλο, του φόρεσαν και γάντια. Ok έκλαψα!

perierges ikones

Δες επίσης: 10 Περίεργες φωτογραφίες που θα σε μπερδέψουν!

Τελευταίος και… πιο χαζός θα έλεγα, αλλά το βλήμα ταιριάζει πολύ περισσότερο στην συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν νιώθει κανέναν κίνδυνο αυτός ε; Μωρέ να τον δω όταν θα είναι τρύπιος και δεν θα μπορεί να κάτσει ούτε όρθιος!

[adrotate banner=”12″]

Εσύ ποιος πιστεύεις πως είναι ο χειρότερος από όλους;

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!