5 Πράγματα που πρέπει να προσέχεις με το “σκουφάκι” σου

Το ότι πρέπει πάντα να φοράς το “σκουφάκι” σου είναι δεδομένο, γιατί καλό το seχ αλλά πρέπει να είναι και ασφαλές. Ξέρεις όμως ποια είναι τα λάθη που κάνεις, άθελα σου κατά την χρήση του;

Φυσικά και δεν είναι τόσο εύκολο το να το χρησιμοποιήσεις, όπως όταν έκανες δοκιμές μικρός στην μπανάνα, ούτε επειδή το αγόρασες τώρα μπορείς να κάνεις ότι θες.

Βέβαια οκ θα μου πεις εγώ τουλάχιστον το φοράω, αλλά αν δεν το κάνεις σωστά καλύτερα να το βγάλεις να το απολαύσεις κιόλας, είναι ένα και το αυτό.

Τι μπορεί όμως να είναι αυτό που πρέπει να προσέχεις κατά την αγορά, αλλά και την χρήση του;

 

Για περισσότερα θέματα αποκλειστικά και Μόνο για Άντρες δες εδώ!

 

Τι πρέπει να προσέχεις με το “σκουφάκι” σου

antisilipsi aggouria.net

 

Δεν κοιτάς ημερομηνία λήξης

Ναι και όμως οι περισσότεροι από την βιασύνη τους να τα αγοράσουν και να μπούνε κατευθείαν στο ψητό, ξεχνάνε ότι έχουν και ημερομηνία λήξης.

Και δεν το συζητώ για αυτά των περιπτέρων που βρίσκονται συνέχεια κάτω από τον ήλιο, αυτά έχουν και άλλα μειονεκτήματα.

Επειδή όμως δεν δίνουν όλες οι μάρκες την ίδια διάρκεια ζωής στα προϊόντα τους, θα πρέπει κάθε φορά να τα ελέγχεις. Ειδικά κάποια με συγκεκριμένες λιπαντικές ουσίες, τείνουν να λήγουν αρκετά πιο πριν από τα άλλα.

 

Το κρατάς στην τσέπη σου

antres aggouria.net

Οι περισσότεροι κρατάνε τα σκουφάκια τους μέσα στο πορτοφόλι ή την τσέπη τους και αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος.

Η άσκοπη τριβή αλλά και η ζεστή θερμοκρασία σε αυτές τις συνθήκες που τα φυλάσσεις, μπορούν να τα κάνουν να μην είναι πλέον τόσο αποτελεσματικά, χωρίς καν να τα έχεις χρησιμοποιήσει.

Αντ ‘αυτού, αν μιλάμε για μία σχέση είναι προτιμότερο να τα αφήνεις σε κάποιο συρτάρι στο σπίτι ή ακόμη και στην τσάντα της κοπέλας σου. Εναλλακτικά, πάρε το δικό σου τσαντάκια για να τα βάλεις μόλις βγεις από το αυτοκίνητο.

 

Δεν αφήνεις το σωστό περιθώριο στην άκρη

Αν δεν υπάρχει αρκετός χώρος για όταν τελειώσεις, υπάρχει κίνδυνος διαρροής, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν το θέλεις. Αν είναι να συμβεί αυτό τότε γιατί να το φορέσεις;

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πιέζεις την άκρη όσο το ξετυλίγεις, ώστε να μην έχει αέρα και να έχεις το σωστό περιθώριο μπροστά.

 

Χρησιμοποιείς λάθος μέγεθος

antisilipsi aggouria.net

Το να πιστεύεις ότι όλα κάνουν την ίδια δουλειά, αρκεί να χωράει το “εργαλείο” σου μέσα, φυσικά και δεν ισχύει.

Δεν θέλεις απλά να χωράει ή να είναι οκ, πρέπει να σου εφαρμόζει ακριβώς χωρίς να είναι ούτε μεγαλύτερο, ούτε μικρότερο. Και μην νομίζεις ότι αν το πάρεις μικρότερο θα δείχνουν τα προσόντα σου μεγαλύτερα.

Σε αυτόν τον τομέα δεν υπάρχουν ψευδαισθήσεις, ότι έχεις θα δει μια γυναίκα, όχι ότι θα ήθελες να έχεις. Οπότε πρόσεξε να μην είναι πολύ σφιχτά ή να σου φεύγουν.

 

Το φοράς πολύ αργά

Άλλο ένα πολύ κοινό λάθος είναι ότι πιστεύεις ότι δεν έγινε και τίποτα αν ξεκινήσεις χωρίς να φοράς σκουφάκι. Ακόμη και αν το φορέσεις πριν από την κορύφωση, δεν θα καταφέρεις και πολλά πράγματα.

Οι περισσότερες έρευνες δείχνουν ότι είναι πολλές οι εγκυμοσύνες που έχουν προκύψει με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, λόγω των υγρών.

Αν θέλεις λοιπόν να έχεις πλήρη προστασία, θα πρέπει να το φοράς από την αρχή μέχρι το τέλος και ας μην είναι ίδια η απόλαυση.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!