Η 32χρονη Ρωσίδα ραδιοφωνική παραγωγός που εντυπωσιάζει με τις μιμήσεις της!

Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που έχουν προσπαθήσει να μιμηθούν πασίγνωστους τραγουδιστές χωρίς μεγάλη επιτυχία. Μέχρι στιγμής, όσον αφορά το ελληνικό μουσικό στερέωμα, έχει ξεχωρίσει ο Χρήστος Μάστορας από τις Μέλισσες που κατάφερε να τραγουδήσει ένα τραγούδι με 9 διαφορετικές φωνές, ανάμεσα στις οποίες ήταν ο Σάκης Ρουβάς και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Αν περάσουμε όμως τα σύνορα της Ελλάδος θα βρούμε μία εξαιρετική ραδιοφωνική παραγωγό της Ρωσίας η οποία κάνει θραύση με τις μιμήσεις της.

Ο λόγος για την 32χρονη Μαρίνα Κράβετς (Marina Kravets), η οποία εκτός από ραδιοφωνική παραγωγός είναι επίσης τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Συμμετέχει στο “Comedy Club” το οποίο είναι ένα stand-up comedy show που προβάλλεται στην Ρωσία και χαρίζει άφθονο γέλιο, ενώ το 2015 είχε πάρει μέρος και στο ρώσικο Your Face Sounds Familiar.

Ξεχώρισε με τις μιμήσεις της και ιδίως με την προσπάθεια της να τραγουδήσει σαν άλλη Toni Braxton το Un-Break My Heart, ενώ συνέχισε να τραγουδάει on-air στην ραδιοφωνική της εκπομπή μιμούμενη τους Cranberries και την Shakira.

Μπορείς να την απολαύσεις και στις 3 αυτές προσπάθειες της στα βίντεο που ακολουθούν!

 

Μαρίνα Κράβετς: Η Ρωσίδα που εντυπωσίασε με τις μιμήσεις πασίγνωστων τραγουδιστών!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!