3 εκατομμυρίων πολυτελή αμάξια πήραν φωτιά στη Μόσχα!

Πως θα ένιωθες αν έβλεπες τη μεγάλη σου συλλογή από αυτοκίνητα να τυλίγεται στις φλόγες; Και αν η αξία τους ήταν μερικά εκατομμύρια δολάρια;

Αυτό ακριβώς συνέβη στην υπερπολυτελή συλλογή ακριβών αυτοκινήτων ενός Ρώσου, ο οποίος είδε την περιουσία του να καίγεται στο κέντρο της Μόσχας, χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι για να σταματήσει την εξέλιξη της φωτιάς.

Φυσικά η αστυνομία δήλωσε ότι είναι καθαρά μια υπόθεση εμπρησμού, όπως εξάλλου φαντάστηκαν όλοι.

kamena autokinita aggouria.net

Τα δώδεκα αυτοκίνητα που πήραν φωτιά, μέσα στα οποία υπήρχαν συντηρημένες Rolls-Royce, Bentleys, μια Ferrari, μία Porsche, αλλά και μία Mercedes, εκτιμάται ότι είχαν αξία περίπου 150 εκατομμύρια ρούβλια, ή αλλιώς 3.300.000 δολάρια.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε στο πάρκινγκ που βρίσκεται κοντά στην Κόκκινη πλατεία της Μόσχας χρειάστηκε μόλις  λίγα λεπτά για να καλύψει τελείως τα αυτοκίνητα.

Τελικά οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν αυτή τη μεγάλη φωτιά, αλλά όπως ήταν προφανές κανένα από τα πολυτελή αμάξια δεν κατάφερε να βγει σώο.

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες το μόνο που απέμεινε για να θυμίζει αυτά τα υπέροχα αυτοκίνητα, είναι οι λαμαρίνες.

kamena autokinita aggouria.net

Στο video που ακολουθεί μπορείς να δεις ότι απέμεινε από όλα αυτά τα υπέροχα και πανάκριβα αμάξια, έπειτα από την ραγδαία εξέλιξη της φωτιάς, όπως κατέγραψαν την στιγμή με ένα κινητό τηλέφωνο οι παρευρισκόμενοι !

Εσύ πως θα αισθανόσουν αν σου συνέβαινε κάτι ανάλογο;

Προφανώς ο Ρώσος είχε αρκετά χρήματα για να μπορούσε να έχει τέτοια αμάξια στην συλλογή του, αλλά όπως και να χει όταν βλέπεις την περιουσία σου να καίγεται δεν σκέφτεσαι τι έχεις αλλά τι χάνεις!

>> Δες όλα τα άρθρα από τα Βίντεο!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!