19.900$ κοστίζει το καλύτερο “ιπτάμενο πατίνι”!

Μέχρι πριν μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας είχαμε δει ιπτάμενο πατίνι και σίγουρα πιστεύαμε πως για να δημιουργηθεί κάτι τέτοιο και να αρχίσουμε να το χρησιμοποιούμε, θα πρέπει να φτάσει τουλάχιστον το 2020. Τώρα όμως, όπως έχουμε δει, ήδη έχουν κάνει τα πρώτα πειράματα και έφτασε η ώρα που δημιούργησαν ένα αρκετά μεγάλο πατίνι!

Η Τεχνολογία εξελίσσεται και μαζί της γίνεται πιο εύκολη και η ζωή μας. Ποιος θα περίμενε ότι θα μπορούσαμε να πετάμε, χωρίς να βρισκόμαστε μέσα σε αεροπλάνο; Κι όμως αυτά τα πατίνια είναι μόνο η αρχή και σίγουρα θα κάνουν θραύση!

 

Δες επίσης: Drones θα κατασκευάζουν γέφυρες στο μέλλον!

 

Με 19.900$ μπορείς να αποκτήσεις το καλύτερο ιπτάμενο πατίνι

texnologia eidisis

Η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την δημιουργία αυτού του πατινιού, είναι η Arca η οποία ήδη έχει ξεκινήσει και δέχεται προπαραγγελίες για το συγκεκριμένο προϊόν, μέσω της ιστοσελίδας της.

Το ArcaBoard όπως ονομάζεται, είναι τεράστιο και όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλούς, είναι η ιδανική συσκευή για να μεταφέρει τους τεμπέληδες ανθρώπους, μιας και η ταχύτητα του δεν είναι και τόσο μεγάλη και είναι το μόνο μέσο, που δεν χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα για να πάρει μπρος και να σε οδηγήσει εκεί που θέλεις, δηλαδή δεν έχει ούτε τιμόνι ούτε χρειάζεται να αλλάζεις ταχύτητες.

Αυτή η συσκευή κοστίζει 19.900 δολάρια και συνοδεύεται από μία smartphone εφαρμογή με την χρήση της οποίας μπορεί να σε κατευθύνει μέσω ενός ενσωματωμένου συστήματος σταθεροποίησης, ή εναλλακτικά μπορείς να την απενεργοποιήσεις και να το κατευθύνεις με την κίνηση του σώματος σου.

H τελική ταχύτητα της συσκευής είναι τα 12,5 μίλια την ώρα και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας της θα είναι μέχρι και έξι λεπτά, για έναν αρκετά ελαφρύ αναβάτη. Όσοι τώρα είναι κοντά στα 110 κιλά θα μπορούν να την χρησιμοποιήσουν για μόλις 3 λεπτά, μέχρι να αδειάσει η μπαταρία της. Βέβαια, φορτίζει σχετικά γρήγορα μιας και χρειάζεται 35 λεπτά.

Όσο για την εταιρεία Arca Space Corporation, είναι γνωστή για τις στρατοσφαιρικές ρουκέτες που κατασκευάζει για τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος και για την Ρουμάνικη κυβέρνηση. Ενώ από ιπτάμενα αντικείμενα έχει φτιάξει μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!