10+1 Άτομα που τα έκαναν όλα εντελώς λάθος!

Πόσες φορές έχει ξεκινήσει στραβά η μέρα σου και ότι και αν κάνεις πιστεύεις ότι είναι λάθος; Προσωπικά αμέτρητες και δεν σταματάω εκεί, αλλά στραβώνω με τον εαυτό μου που δεν τα καταφέρνει όπως θα ήθελα, ακόμη και αν όλα αυτά είναι απλά στο μυαλό μου.

Αυτό συμβαίνει σε όλους μας όμως, απλά σε άλλους πιο συχνά και σε άλλες σπάνια. Μήπως όμως απλά μεγαλοποιούμε τα πράγματα; Βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι που το έχουν τερματίσει και σίγουρα μας έχουν ξεπεράσει όλους με τα fails τους, όπως και αυτοί που θα δούμε στην συνέχεια!

 

11 Άτομα που πήραν μάστερ στο να κάνουν λάθη!

aeroplano atixima

Κάποιος μάλλον δεν άντεξε την υπερβολική ζέστη και είπε να κάνει ένα μπανάκι. Σκέτος κίνδυνος αυτός ο οδηγός, καλύτερα να πετάει παρά να προσγειώνεται.

apotuxies mageiriki

Ελπίζω να μην έχει παιδάκια αυτή η γυναίκα ή ακόμη καλύτερα να μην έχει και άνδρα, γιατί τον βλέπω νηστικό τον καημένο και ο έpωτας του δεν θα περάσει ποτέ από το στομάχι.

astia lathi gluka

Προφανώς ήθελε να τα φτιάξει σαν βάση μπισκότου, αλλά μάλλον δεν τα υπολόγισε καλά και βγήκαν έτσι στραπατσαρισμένα.

astia lathi

Εδώ τι να πεις. Κατάφερε και έσπασε την λαβή για να ανοίξει την κονσέρβα και στην συνέχεια διέλυσε και το ανοιχτήρι της κονσέρβας. Πως τα κατάφερε έτσι και δεν άφησε τίποτα στην θέση του, ένας θεός το ξέρει.

asties eikones fails

Αυτές τώρα για όσους δεν κατάλαβαν, υποτίθεται ότι ήταν ή πήγαιναν να γίνουν βάφλες, αλλά το μετάνιωσαν στην πορεία και κόλλησαν παντού.

atuximata autokinito

Άντε με το φαγητό πες παίρνεις απ’ έξω, με το αυτοκίνητο που το έχει διαλύσει έτσι για να καταφέρει να παρκάρει τι κάνεις; Συνεργείο θα μου πεις και τον σταυρό σου να μην σε πετύχει στον δρόμο, θα σου πω εγώ!

fails kouzina

Όχι ρε φίλε. Ξέχασε την πλαστική βάση κοπής επάνω στο αναμμένο μάτι της κουζίνας και ξεκόλλησε μαζί του, όταν πήγε να τον πάρει. Απλά θεούλης!

fails mageiriki

Εδώ κοίτα τι έκανε το ξεφτέρι. Σε άλλο χέρι είναι το γάντι και με άλλο βγάζει το ταψί. Και δεν είναι και ξανθιά πανάθεμα την.

fails paidika rouxa

Από πότε ρε παιδιά είναι έτσι οι ιπποπόταμοι; Θα μας κάνουν να ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε.

paraksenes ikones

Έλα κλάψε μαζί μου. Έχει ιδέα πως και γιατί χρησιμοποιούμε την αλυσίδα; Φρόντισε τι τώρα, να μην κλέψουν τα κολονάκια;

perierges eikones

Εντάξει, το χεις άσχημα με τα burgers αδερφέ. Και έχει και δουλειά ο συγκεκριμένος ε; Όχι μπράβο!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!