Ζευγάρι που αγνοούνταν για 75 χρόνια βρέθηκε στις Άλπεις!

Καθημερινά ακούμε για διάφορες εξαφανίσεις ατόμων στην τηλεόραση ή στο ίντερνετ. Κάποιοι τελικά βρίσκονται και κάποιοι άλλοι όχι. Ανεξάρτητα με το πόσο καιρό κάνουν για να βρεθούν τελικά. Ένα παρόμοιο περιστατικό με εξαφάνιση έχουμε και στην σημερινή είδηση.

Ένα ζευγάρι χάθηκε πριν 75 χρόνια αφήνοντας πίσω του τα 7 ανήλικα παιδιά τους. Αν και έγινε αναφορά εξαφάνισης, δεν κατάφεραν να τους βρουν έγκαιρα. Ο αρχικός τους στόχος όμως ήταν να τους βρουν γρήγορα και να γυρίσουν σπίτι τους με σώοι και ασφαλείς.

 

Βρήκαν ζευγάρι που αγνοούνταν μουμιοποιημένο από τον πάγο στις Άλπεις!

 

pagomeno soma

Το ζευγάρι που ήταν εξαφανισμένο βρέθηκε μετά από 75 χρόνια στις Άλπεις, με τα σώματά τους παγωμένα. Τα ονόματα τους ήταν Marcelin και Francine Dumoulin. Η καταγωγή τους ήταν από την Ελβετία και είδαν για τελευταία φορά τις Άλπεις το 1942 αφήνοντας πίσω τα 7 παιδιά τους.

Μία παρόμοια περίπτωση ενός ζευγαριού που ανακαλύφθηκε μαζί είναι η Ida και ο Isidor Straus, οι οποίοι ήταν επιβάτες στον Τιτανικό. Όταν η Ida έφτασε στις σωσίβιες λέμβους του Τιτανικού, είπε στον άντρα της “όπου πας εσύ, πάω κι εγώ”. Έτσι άλλαξε γνώμη και έφυγε μαζί του. Τελευταία φορά τους είδαν στο κατάστρωμα του πλοίου να κρατάνε ο ένας τον άλλο. Πέθαναν και οι 2 όταν βυθίστηκε το πλοίο.

Δες επίσης 30χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο ενώ τον κυνηγούσε περιπολικό!

vre8ike agnooumenos

Γνωρίζουμε όμως περισσότερα για το ζευγάρι του Τιτανικού παρά για το ζευγάρι που βρέθηκε μετά από τόσα χρόνια στις Άλπεις. Ένας παγετώνας που έλιωσε το χιόνι, αποκάλυψε τα 2 κατεψυγμένα σώματα τον Ιούλιο του 2017. Τα απομεινάρια τους ήταν μουμιοποιημένα και πιστεύετε ότι ανήκουν στο άτυχο ελβετικό ζευγάρι. Το γεγονός έλαβε αμέσως διεθνή προσοχή.

Πήγαν μια μέρα να δουν το κοπάδι τους και δεν ξαναγύρισαν. Τα 7 παιδιά τους που έμειναν πίσω, δόθηκαν σε διαφορετικές οικογένειες. Η νεότερη κόρη του ζευγαριού, Marceline Udry-Dumoulin, δήλωσε ότι αυτή και τα άλλα αδέρφια της ξόδεψαν όλη τους τη ζωή ψάχνοντας τους γονείς τους. Μόλις έμαθαν ότι βρέθηκαν τα σώματα των γονιών τους ένιωσαν μια αίσθηση ηρεμίας.

eksafanisi atomou

Δες επίσης τον άντρα που έκανε 90 ράμματα στο κεφάλι έπειτα από μάχη με αρκούδα γκρίζλι!

Τα σώματα έμειναν τέλεια συντηρημένα στον πάγο. Βρέθηκαν κοντά ο ένας στον άλλο μαζί με σακίδια, ένα βιβλίο, ένα ρολόι και ένα γυάλινο μπουκάλι. Δεν έχει γίνει ακόμα δοκιμή DNA για να επιβεβαιώσει ότι τα σώματα αυτά ανήκουν σίγουρα στον Marcelin και την Francine.

Όπως δήλωση η τοπική αστυνομία, τα σώματα ανακαλύφθηκαν τον Ιούλιο του 2017, στον παγετώνα Tsanflureon. Οι υπάλληλοι της εταιρίας κατασκευής σκι Glacier3000 βρήκαν τα απομεινάρια. Ο διευθυντής της εταιρίας Bernhard Tschannen, πιστεύει ότι το ζευγάρι έπεσε σε μια ρωγμή όπου παγιδεύτηκαν και οδηγήθηκαν στον θάνατο.

Δες επίσης Δραματική διάσωση λαμπραντόρ που είχε πέσει σε παγωμένο ποτάμι!

soma xionia

Η κυρία Udry-Dumolin δήλωσε ότι θα κανονίσει μια σωστή κηδεία για τους γονείς της. Θα προτιμούσε όμως να τους ντύσει στα λευκά και όχι στα μαύρα, μιας και πιστεύει πως το λευκό εκπροσωπεί την ελπίδα που δεν έχασε ποτέ. Το μόνο που περιμένει είναι η εξέταση DNA.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!