6 Τρόποι για να φορέσεις ένα ανδρικό κασκόλ!

Το ανδρικό κασκόλ είναι εκείνο που μπορεί να αλλάξει όλο το look ενός άντρα και να κάνει το στυλ του πιο κομψό. Πως μπορείς όμως να φορέσεις ένα κασκόλ;

Ο μόνος λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί άντρες που αποφεύγουν το να το φορέσουν, είναι ότι πολύ απλά δεν είναι σίγουροι για το πως να το δέσουν.

Βέβαια, είναι και κάποιοι οι οποίοι το θεωρούν, ότι ταιριάζει σε πιο επίσημες εμφανίσεις. Φυσικά όμως κάνουν λάθος, ακόμη και με ένα απλό ντύσιμο με το τζινάκι σου και ένα μπλουζάκι, το σύνολο είναι ιδανικό.

Και στην τελική δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης, αλλά και προστασίας από το κρύο. Γι ‘αυτό λοιπόν δες τους τρόπους που ακολουθούν, ώστε να είσαι έτοιμος για την επόμενη σου έξοδο!

 

Για περισσότερες στιλιστικές συμβουλές και προτάσεις δες εδώ!

 

Πως να φορέσεις το κασκόλ σου

 

1ος Τρόπος

adriki moda aggouria.net

Ξεκινάμε με τον πιο εύκολο τρόπο, για όσους δεν θέλουν να παιδεύονται και πολύ. Βέβαια, αυτό το δέσιμο είναι ιδανικό για όσους φοράνε σακάκι.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το περάσεις πίσω από τον λαιμό σου και να σταυρώσεις τις άκρες του μπροστά σου και να το βάλεις μέσα από το σακάκι σου.

Προσοχή, δεν θέλουμε να εξαφανιστεί από μέσα, οπότε φρόντισε να περάσεις από μέσα μόνο τις άκρες και όχι όλο το κασκόλ.

 

2ος Τρόπος

adriko style aggouria.net

Εξίσου απλός είναι και ο 2ος μας τρόπος, καθώς εδώ θα πρέπει να περάσεις το κασκόλ πίσω από τον λαιμό αφήνοντας την μία πλευρά του αρκετά πιο μακριά από την άλλη.

Έπειτα, τύλιξε εκείνη την πλευρά γύρω από τον λαιμό σου, ώστε να έρθει πάλι μπροστά.

 

3ος Τρόπος

andrika kaskol aggouria.net

Αυτό είναι από τα αγαπημένα μου, ακόμη και για τις γυναίκες. Για αυτό εδώ το δέσιμο θα πρέπει να διπλώσεις το κασκόλ σου στην μέση και να το βάλεις στον λαιμό σου.

Στη συνέχεια, πέρνα την μία άκρη μέσα από την θηλιά που έχει δημιουργηθεί και σφίξτο, ώστε να αγκαλιάζει χαλαρά τον λαιμό σου.

 

4ος Τρόπος

desimo kaskol aggouria.net

Ακόμη πιο απλός τρόπος είναι αυτός που βλέπεις τώρα, όπου και πάλι θα πρέπει να αφήσεις την μία πλευρά πιο μακριά από την άλλη.

Τώρα ρίξε την πιο μακριά πλευρά στον άλλο σου ώμο, αφήνοντας την να πέσει πίσω στην πλάτη σου. Αυτός ο τρόπος δείχνει πολύ ωραίος και πάνω από ένα δερμάτινο εφαρμοστό μπουφάν.

 

5ος Τρόπος

men's fashion aggouria.net

Απ’ ότι βλέπω στις εξόδους μου αυτός είναι και ο τρόπος που προτιμούν οι περισσότεροι άντρες, μιας και ταιριάζει σε κάθε στυλ και εμφάνιση.

Ξεκίνα έχοντας την μία άκρη μπροστά στον λαιμό σου και την άλλη μακριά κάτω. Έπειτα, τύλιξε την μακριά άκρη γύρω από τον λαιμό σου καλύπτοντας την άλλη άκρη.

Όταν φτάσεις στο τέλος είτε αυτό είναι στο μπροστινό είτε στο πίσω μέρος του λαιμού σου, γύρισε την άκρη προς τα μέσα από την κάτω πλευρά, ώστε να μην ξεχωρίσει από το υπόλοιπο κασκόλ.

 

6ος Τρόπος

styling tips

Και για το τέλος άφησα μια απλουστευμένη παραλλαγή της γραβάτας, η οποία όμως είναι πολύ πιο στιλάτη.

Για να κάνεις αυτό το δέσιμο θα πρέπει να σταυρώσεις τις άκρες του χαμηλά μπροστά σου και να περάσεις την δεξιά άκρη μέσα από την θηλιά που έχει δημιουργηθεί και να την φέρεις μπροστά.

Για να δείχνει ακόμη πιο ωραίο όμως μπορείς να το βάλεις μέσα από το σακάκι ή το μπουφάν σου.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!