Σκύλος έσωσε τραυματισμένο ποδηλάτη από υποθερμία!

Δεν είναι τυχαίο που λένε ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Τα έχουμε δει πολλές φορές να κάνουν ηρωικές πράξεις, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το Ντόμπερμαν που σκοτώθηκε από 4 κόμπρες σώζοντας την οικογένεια του! Το πιο πρόσφατο συμβάν όμως αφορούσε έναν τραυματισμένο ποδηλάτη στη Ρουμανία.

Γενικότερα, η ποδηλασία είναι ένα πολύ όμορφο και ταυτόχρονα τόσο επικίνδυνο χόμπι, ειδικά όταν θέλεις να εξερευνήσεις νέα μέρη μέσα στην φύση. Πως κατάφερε όμως ο εν λόγω ποδηλάτης να σωθεί;

 

Ποδηλάτης έπεσε σε απομακρυσμένα βουνά και σώθηκε από αδέσποτο σκύλο!

atuxima podilato upothermia

Δες επίσης VIDEO: Σκύλος προσπαθεί να βοηθήσει τον νεκρό του φίλο!

Ο Μάρτιν Ιόν ήταν λάτρης της φύσης αλλά και της ποδηλασίας και έτσι αποφάσισε να εξερευνήσει κάποια απομακρυσμένα βουνά στη Ρουμανία. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής του όμως χτύπησε πάνω στα βουνά και υπέστη εξάρθρωση ισχίου, ενώ επίσης έσπασε το οστό της κλείδας.

eidiseis kosmos zwa

Ταξίδευε μόνος του μέσα στα βουνά Semenic στη δυτική Ρουμανία και μετά από αυτόν του τον τραυματισμό δεν μπορούσε με τίποτα να κουνηθεί για να φύγει με το ποδήλατο του. Έτσι, ξάπλωσε στο κρύο έδαφος και πέρασε εκεί την νύχτα του παθαίνοντας υποθερμία.

atuxima roumania podilatis

Δες επίσης Απίστευτο βίντεο: Σκύλος με χρυσή καρδιά!

Είχε ήδη ενημερώσει το παραϊατρικό προσωπικό για το συμβάν, αλλά μέχρι να τον βρουν η θερμοκρασία του σώματος του έπεφτε κατακόρυφα! Όσο ήταν με το ποδήλατο όμως, τον κυνηγούσε και για την ακρίβεια έτρεχε δίπλα του ένας αδέσποτος σκύλος, ο οποίος κατέληξε να γίνει ο σωτήρας του.

podilatis skulos

Ο συγκεκριμένος σκύλος, έτρεξε δίπλα του από την πρώτη κιόλας στιγμή που είδε τον Μάρτιν να πέφτει στο χώμα και ξάπλωσε δίπλα του για να μπορέσει να τον ζεστάνει μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Αν δεν ήταν αυτό το πανέμορφο Μπερνίζ πολύ πιθανό να είχε χάσει την ζωή του πολύ πιο φτάσουν οι πρώτες βοήθειες.

skylos ratsa bernese

Δες επίσης τα 4 Σαμογιέντ σκυλιά που βοήθησαν οικογένεια να μεγαλώσει τα παιδιά της!

Ένας ήρωας όμως δεν μπορεί να μην ανταμειφθεί και έτσι υιοθετήθηκε αργότερα από τον Ionut Mihai Popovici, ο οποίος είναι δημόσιος υπάλληλος του Συμβουλίου της κομητείας του Caras Severin, και του έδωσε το όνομα Max.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!