Αρχική ΕιδήσειςΚόσμος Ρωσία: 13χρονος θα δικαστεί ως ενήλικας για απίστευτο λόγο..
θα δικαστεί ως ενήλικας

Ρωσία: 13χρονος θα δικαστεί ως ενήλικας για απίστευτο λόγο..

από aggouria

Σύμφωνα με την εφημερίδα ”Moscow Times”, ένας 13 χρονος νεαρός από την Ουκρανία, θα δικαστεί ως ενήλικας στη Ρωσία για την κλοπή ενός κινητού τηλεφώνου.. Όχι.. δεν είναι αυτό τόσο μεγάλο παράπτωμα φυσικά…

Οι αρχές συνέλαβαν τον Τόμας με την κατηγορία κλοπής ενός κινητού τηλεφώνου στη Ρωσία όμως δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα για να διαπιστωθεί η ηλικία του ώστε να αποφασιστεί αν θα δικαστεί ως ενήλικας ή όχι.

Στη Ρωσία λοιπόν όταν γίνεται αυτό, όταν δηλαδή δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για την ηλικία κάποιου, οι αρχές πραγματοποιούν ιατρικές εξετάσεις στα δόντια του υπόπτου, αλλά και στα γεννητικά του όργανα. Αφού λοιπόν ο νεαρός εξετάστηκε, όχι από τα δόντια αλλά από το μεγαλύτερου μεγέθους γεννητικό του όργανο, πως είναι μεγαλύτερος από ότι δηλώνει.

Οι γονείς του παιδιού υποστηρίζουν πως το παιδί ήταν μόλις 12 χρονών την ημερομηνία της σύλληψης, και προσπαθούν να το αποδείξουν με τα σχετικά Ουκρανικά έγγραφα, που ελέγχθηκαν όταν πέρασε τα σύνορα. Παρ’ όλα αυτά, η Ρώσικες αρχές έχουν ακόμα αμφιβολίες, και οι περιφερειακές φυλακές όπου κρατείται ο νεαρός έχουν ζητήσει επανεξέταση της υπόθεσης, για να καταλήξουν τελικά, αν το παιδί θα δικαστεί ως ενήλικας ή όχι….

Προφανώς το να είσαι ένας προικισμένος έφηβος, σε κάποιες περιπτώσεις όπως αυτή δεν είναι και ότι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί…..

Related Posts