ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πόσες φορές είσαι στο Facebook και αναρωτιέσαι «Μα καλά πως έχω λιγότερους φίλους;». Τώρα έχεις την ευκαιρία να ενημερώνεσαι όταν σε διαγράφουν από φίλο, ώστε να μην μένεις με την απορία!

Πραγματικά πολλές ήταν οι φορές που μειώνονταν ξαφνικά οι φίλοι στο facebook και η κλασική σκέψη ήταν, είχαμε καιρό να μιλήσουμε και το facebook τον διέγραψε.

Έλα όμως που τώρα δεν μπορεί κανένας να σου κρυφτεί, καθώς μπορείς ανά πάσα ώρα και στιγμή να γνωρίζεις ποιος φίλος σου σε έχει διαγράψει. Όχι τίποτε άλλο, να ξέρεις και εσύ πως να κινηθείς.

 

 

Βρες και άλλα χρήσιμα προγράμματα εδώ!

 

facebook

Τον συγκεκριμένο friend tracker μπορείς να τον κατεβάσεις από εδώ. Προσοχή όμως, δουλεύει μόνο με τον Chrome, αλλά σημασία έχει ότι τις περισσότερες φορές δουλεύει ( σε μένα τουλάχιστον)

Με βάση την περιγραφή αυτής της εφαρμογής, μας εγγυάται πολύ καλή ενσωμάτωση της με το Facebook άρα και λειτουργική, καθώς επίσης και σωστές ενημερώσεις σχετικά με την απώλεια των facebook φίλων μας.

Ποιο είναι όμως το ποιο εντυπωσιακό με αυτή την εφαρμογή;

Είναι ο τρόπος με τον οποίο ενημερώνεσαι για το ποιος σε έχει διαγράψει. Με ένα pop-up μήνυμα σαν το ακόλουθο.

facebook

Και αν νομίζεις ότι τελείωσα είσαι γελασμένος.

Άλλο ένα της ατού είναι ότι διατηρεί λίστα με το ποια άτομα σε έχουν διαγράψει, αν πας στην καρτέλα «Friends»  ακριβώς δίπλα θα υπάρχει τώρα «Lost Friends».

facebook

Έτσι για να μην ξεχάσεις ποτέ ποιοι είναι οι «Χαμένοι σου φίλοι».

Ποιο είναι όμως το αρνητικό αυτής της εφαρμογής;

Το αρνητικό είναι ότι είναι κάπως αναξιόπιστο, καθώς άλλες φορές λαμβάνεις τις ειδοποιήσεις και κάποιες άλλες όχι. Από την άλλη υπάρχει και περίπτωση να σου κάνει κάποιες μέρες για να τεθεί σε λειτουργία.

Όμως αν το χρησιμοποιήσεις σε συνδυασμό με το  «Who Deleted me» δηλαδή ποιος με διέγραψε, θα έχεις μια πολύ ολοκληρωμένη λύση, για να έχεις συνεχή ενημέρωση!

Το δεύτερο προγραμματάκι σου δείχνει το ποιος σε διέγραψε, ποιον έχεις διαγράψει εσύ, ποιος έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του στο Facebook, ακόμη και ποιος έχει αρθεί την πρόσβαση στα δεδομένα του από εφαρμογές.

Προσοχή! Αν όμως κάποιος φίλος σας έχει αρνηθεί την πρόσβαση των εφαρμογών στα προσωπικά του δεδομένα, τότε και αυτή η εφαρμογή δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση, άρα δεν θα μπορείς να δεις αν σε έχει σβήσει.

Τώρα που ξέρεις τον τρόπο θα τον αφήσεις ανεκμετάλλευτο;


Tags assigned to this article:
FacebookSocial Media

Πες τη γνώμη σου