Επέστρεψε το μυώδες καγκουρό πιο “τούμπανο” από ποτέ!

Θυμάσαι το μυώδες καγκουρό που βλέπαμε συνεχώς για ένα διάστημα στα social media να κάνει πάταγο; Και πως να το ξεχάσεις θα μου πεις, αφού πρώτη φορά βλέπουμε ένα ζώο να έχει τόσο γυμνασμένο σώμα, σαν να έχει περάσει όλοι του τη ζωή σηκώνοντας βάρη.

Το όνομα που του δώσανε είναι Roger και τον είχαν βρει το 2006 στην άκρη του δρόμου, δίπλα στην σκοτωμένη του μητέρα. Έτσι τον πήραν, τον φρόντισαν και τώρα βρίσκεται στο The Kangaroo Sanctuary Alice Springs, στην Αυστραλία, όπου διασκεδάζει τους επισκέπτες του. Αυτό το μέρος το δημιούργησαν καθαρά και μόνο για να πηγαίνουν και να προστατεύουν τα καγκουρό που βρίσκουν.

Μάλλον τώρα όμως ο Roger έλιωσε στην γυμναστική και τα αναβολικά, όπως σχολίαζαν αρκετοί στο Facebook και επέστρεψε πιο τεράστιος και τούμπανο από ποτέ!

 

Έκανε και πάλι την εμφάνιση του ο Roger το μυώδες καγκουρό

Η τελευταία φορά που το είδαμε ήταν όταν είχε στηθεί σαν άλλος μποξέρ στα πόδια του και έπειτα μόνο στην ουρά του, τινάζοντας τα πόδια του. Το πως το έκανε αυτό δεν μπορεί κανείς να το εξηγήσει. προφανώς οι μύες του είναι πολύ δυνατοί.

muodes kagkouro australia roger kagkouro

Ο Roger λοιπόν, ζυγίζει 89 κιλά και το ύψος του από την ουρά μέχρι και τα αυτιά του είναι 2 μέτρα. Είναι το πιο ψηλό από όλα τα προστατευόμενα καγκουρό εκεί μέσα και όταν υπάρχει διαμάχη είναι πάντα μέσα.

kagkouro sinthlivi metalliko kouvaroger miodes kagkouro

Βέβαια, πέρυσι τον είχαμε δει και σε βίντεο να συνθλίψει έναν μεταλλικό κάδο με τεράστια ευκολία. Τώρα όμως η εικόνα του έχει γίνει ακόμη πιο τρομακτική, μιας και έχει φουσκώσει τόσο που πολλοί άντρες θα τον ζήλευαν για τους πρησμένους του μύες.

kagkouro boxer miodes kagkouro box

Όπως δήλωσε και ο υπεύθυνος του χώρου, Chris ‘Brolga’ Barnes, το καγκουρό κάνει καθημερινή προπόνηση με έναν σάκο του μποξ αλλά και με αντίπαλο τον ίδιο, το οποίο άλλος αν ήταν στην θέση του σίγουρα δεν θα το επιχειρούσε. Εσύ τι λες θα τα έβαζες μαζί του;

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!