ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σίγουρα όλοι μας έχουμε μεθύσει πολύ κάποια στιγμή στη ζωή μας και έχουμε βγει εκτός ελέγχου. Βέβαια να ‘ναι καλά οι φίλοι που είτε μας βοηθάνε να φτάσουμε στο κρεβάτι μας σώοι και ασφαλείς είτε μας κάνουν να μην μπορούμε να ξεχάσουμε με τίποτα την συγκεκριμένη ημέρα!

Αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις όταν έχεις καλούς φίλους συμβαίνουν και τα δύο ταυτόχρονα, καθώς η φάρσα ξεκινάει όταν είσαι ήδη ξαπλωμένος… Παρόλα αυτά να θυμάσαι ότι πάντα υπάρχουν και χειρότερα, όπως για παράδειγμα αυτοί εδώ οι μεθυσμένοι που χρειάζονται οπωσδήποτε βοήθεια!

 

 

Δες επίσης: 14 Άτομα που το παράκαναν στο σολάριουμ!

 

14 Αστείες εικόνες με μεθυσμένους

asties ikones se trena

Το να σου την φέρνουν οι φίλοι σου πάει στα κομμάτια, αλλά και οι άγνωστοι μέσα στο τραίνο ε πάει πολύ. Και δεν βρέθηκε ένας χριστιανός να της πάρει το ποτήρι από κει; Κάνε εικόνα πως θα είναι μόλις ξυπνήσει!

asties ikones

Έτσι γιατί η ασφάλεια είναι πάνω απ’ όλα, να πέσει και να έχουν κι άλλα; Όχι αγάπη μου θα κάτσεις εκεί δεμένος. By the way ούτε τα μωρά στο καρότσι τέτοιο δέσιμο.

atiximata methismenon

Να γιατί λέμε πως όταν πίνουμε δεν θα πρέπει να οδηγούμε; Άντε να σηκωθεί τώρα από εκεί κάτω.

fotografies me methismenous

Όχι ρε φίλε τι έκανε ο άνθρωπας, πως τα στερέωσε τόσο καλά; Τον φίλο μας τον μεθυσμένο όμως δεν τον βλέπω καλά έτσι και κάνει πως κουνιέται.

methismeni aggouria.net

Καλά αυτό τώρα πως το κατάφερε; Και ο άλλος αντί να τον σηκώσει να πάει να ξαπλώσει απλά βγάζει φωτογραφίες; Λίγο παρατραβηγμένο νομίζω!

methismeni atiximata

Έτσι είναι όταν δεν μπορείς να ανοίξεις μια πόρτα απλά την σπάς και περνάς από μέσα, τι πιο φυσιολογικό; Το πρωί δεν θα μπορεί να αναγνωρίσει το πρόσωπο του ο καημένος.

methismeni dromos

Βλέπω καλά; Μαξιλαράκι της έβαλαν κάτω από το κεφάλι αντί να την πάρουν; Θέλω διεύθυνση, έχω κάτι φίλους που θα θελαν να βοηθήσουν, από μεγαλοψυχία μην φανταστείς!

paraxenes ikones aggouria.net

Εδώ δες, αν έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς; Πως θα βγει οεο;

astia peristatika gami

Αυτή η νύφη τουλάχιστον είχε τον άντρα της να την βοηθήσει πριν μπει για μπάνιο. Ε ρε γλέντια!

perierges farses

Να γι’ αυτό εγώ δεν πάω για κάμπινγκ, αν μεθύσεις η φύση εμπνέει για φάρσες!

perierges ikones

Αυτός ο καημένος σηκώνει από τώρα τα βάρη της σχέσης, μιας και δεν μπορεί να την αφήσει κάτω έτσι όπως είναι, ούτε για να πάει τουαλέτα.

paraxenes ikones

Έλα μωρέ στο κρεβάτι του τον έβαλαν τα παιδιά και επειδή φοβήθηκαν μήπως ξυπνήσει και σηκωθεί επειδή θέλει να πάρει κάτι, του τα πήγαν όλα στην αγκαλιά του! Αμάν και σεις πολύ περίεργοι είστε!

perierges fotografies

Άντε όλοι οι άλλοι παλεύονται αλλά αυτός εδώ χρειάζεται σίγουρα βοήθεια γιατί τον βλέπω να ψήνεται στο τέλος.

Εσύ ποιος θεωρείς ότι χρειάζεται περισσότερη βοήθεια από όλους;

>> Δες όλα τα άρθρα από τα Αστεία!

Πες τη γνώμη σου