Η καλύτερη πρωταπριλιάτικη φάρσα για την κοπέλα σου

by Maria Pap. | 26/03/2015 02:05

Ψάχνεις την καλύτερη ιδέα για να κάνεις μια πρωταπριλιάτικη φάρσα στην κοπέλα σου, που δεν θα μπορεί να την ξεχάσει; Δες εδώ την καλύτερη πρόταση!

Λένε πως όποιος αγαπά παιδεύει και αυτή η εφαρμογή που ανακαλύψαμε είναι εδώ για να κάνει ακριβώς αυτό. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι κότσια, κοπέλα, και ένα iPhone.

Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν με αυτή την εφαρμογή;

 

 

 

Δες επίσης: Τα 5 TOP apps για να φρικάρεις κόσμο την πρωταπριλιά[1]

 

Η χειρότερη πρωταπριλιάτικη φάρσα για την κοπέλα σου

ekneurismeni kopela[2]

Οι περισσότεροι άντρες έχουν κοπέλες που στο άκουσμα ενός συγκεκριμένου γυναικείου ονόματος, μεταμορφώνονται σε μανιασμένα πλάσματα, έτοιμα να ισοπεδώσουν κάθε έννοια λογικής ή τακτ.

Αυτό το όνομα μπορεί να είναι μιας εντυπωσιακής συναδέλφου στη δουλειά, μιας κοπέλας που απλά τυχαίνει να σου λέει καλημέρα στη γειτονιά, η ακόμη καλύτερα μιας πρώην. Συγκεκριμένα ΤΗΣ πρώην. Όλοι έχουν από μια. Ειδικά αν η κοπέλα σου είναι ζηλιάρα,τότε σίγουρα έχεις και δυο.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να δεις μια ελληνική φάρσα που έγινε με την συγκεκριμένη εφαρμογή!

Πως ακριβώς λειτουργεί:

Οι developer του συγκεκριμένου app (περιττό να πω πως είναι Έλληνες ,είναι φως φανάρι) έχουν δημιουργήσει με ένα πολύ έξυπνο τρόπο, τέσσερα μηνύματα εκ των οποίων εσύ μπορείς να επιλέξεις το ένα και να το στείλεις στον εαυτό σου σε προκαθορισμένο χρόνο και μάλιστα πληκτρολογώντας ότι όνομα θες να εμφανιστεί ως αποστολέας!

application farses aggouria.net[3]

Τα μηνύματα που μπορείς να επιλέξεις έχουν 4 διαβαθμίσεις σύμφωνα με το πόσο μακριά θες να το τραβήξεις. Μπορείς να διαλέξεις από έναν απλό διάλογο όπως “μου λείπεις θέλω να σε δω” μέχρι το “είμαι έγκυος στο παιδί σου’’. Όχι απλώς ένα μήνυμα, αλλά μία ολόκληρη συνομιλία και μάλιστα με την ένδειξη typing!

minimata farses aggouria.net[4]

Όταν λοιπόν επιλέξεις το μήνυμα που σε εκφράζει και πληκτρολογήσεις το όνομα του αποστολέα που την ταράζει, πατάς οκ, η οθόνη μαυρίζει και ύστερα από 50’’ έρχεται στο κινητό σου το μήνυμα.

efarmoges farses[5]

Φρόντισε να είσαι κάπου μακριά όπως στην κουζίνα ή στο μπάνιο ώστε να το ανοίξει μόνη της, γιατί σε αυτό το σημείο η μαγεία αρχίζει! Μόλις η κοπέλα σου πατήσει “εμφάνιση” στο μήνυμα σου, η μπροστινή κάμερα του κινητού σου αρχίζει να καταγράφει εν αγνοία της, την αντίδρασή της καθώς διαβάζει την συνομιλία, μέχρι την στιγμή που εσύ θα επιλέξεις να φανερώσεις την φάρσα δίνοντας εντολή στην εφαρμογή να σταματήσει.

Η Κατάληξη…

Αν έχεις τα “balls” λοιπόν, η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή. Μπαίνεις στο AppStore πληκτρολογείς GirlfriendPrank[6] (κάνει 0.99) ακολουθείς τα 3 βήματα και μέσα στα επόμενα 45’’ έχεις στο κινητό σου μία “βόμβα” η οποία θα σε στείλει ή στο χαλάκι της εξόδου, η στην καλύτερη περίπτωση για διανυκτέρευση στον καναπέ!

Το μόνο σίγουρο είναι πως εσύ θα γελάς και στις δυο περιπτώσεις…

echo adrotate_ad(12);

Την εφαρμογή μπορείς να την βρεις και εδώ[7] ενώ το site τους είναι το www.girlfriendprank.com[8]

Εσύ ακόμη ψάχνεις την πρωταπριλιάτικη σου φάρσα;

>> Δες όλα τα άρθρα από τα Αστεία![9]

Endnotes:
  1. Τα 5 TOP apps για να φρικάρεις κόσμο την πρωταπριλιά: https://www.aggouria.net/ta-5-top-apps-gia-na-frikaris-kosmo-tin-protaprilia/
  2. [Image]: https://www.aggouria.net/wp-content/uploads/2015/03/ekneurismeni-kopela.jpg
  3. [Image]: https://www.aggouria.net/wp-content/uploads/2015/03/application-farses-aggouria.net_.jpg
  4. [Image]: https://www.aggouria.net/wp-content/uploads/2015/03/minimata-farses-aggouria.net_.jpg
  5. [Image]: https://www.aggouria.net/wp-content/uploads/2015/03/efarmoges-farses.jpg
  6. GirlfriendPrank: https://itunes.apple.com/gr/app/id970475835
  7. εδώ: https://itunes.apple.com/gr/app/id970475835
  8. www.girlfriendprank.com: http://www.girlfriendprank.com
  9. Αστεία!: https://www.aggouria.net/category/asteia/

Source URL: https://www.aggouria.net/kaliteri-protapriliatiki-farsa-kopela/