Της είπαν να ρίξει το παιδί της επειδή είχε καρκίνο. Δες τι έκανε!

by Maria Pap. | 07/08/2015 13:23

Η εγκυμοσύνη σε πολλές περιπτώσεις είναι δύσκολη, πόσο μάλλον όταν η γυναίκα που κυοφορεί διαγνώζεται με καρκίνο. Ο συνδυασμός αυτός όπως μπορείς να καταλάβεις είναι καταστροφικός. Αυτή είναι και η ιστορία του 24χρονου μοντέλου από τον Καναδά Elizaveta Bulokhova, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με αυτή την κατάσταση το 2014.

Ήταν μόλις λίγων μηνών έγκυος, όταν πήγε για διακοπές με τον σύζυγο της στο Άμστερνταμ και την έπιασε ένας δυνατός πονόδοντος, ο οποίος όμως έπειτα από διάφορες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, αποδείχθηκε πως ήταν καρκίνος. Το πρώτο πράγμα που της είπαν λοιπόν οι γιατροί ήταν ότι θα έπρεπε να κάνει άμβλωση, για να μπορέσει να προχωρήσει στην χημειοθεραπεία, για το δικό της καλό.

modelo ximiotherapies[1]

Σε δηλώσεις της είπε πως μιλούσε με το αγέννητο παιδί της και ήταν σαν να την άκουγε, οπότε δεν μπορούσε να κάνει έκτρωση και είπε στους γιατρούς πως αν το μωρό της είναι γραφτό να γεννηθεί, θα πρέπει να γεννηθεί.

Elizaveta Bulokhova karkinos[2] modelo egkimosini karkinos[3]

Μετά από πολλές καθυστερήσεις λοιπόν, εμφανίστηκε και μια τρίτη επιλογή για την 24χρονη, το να κάνει καισαρική και ας ήταν 10 εβδομάδες νωρίτερα από την προβλεπόμενη ημερομηνία της γέννησης του παιδιού.

modelo karkinos[4]

Δες Επίσης: Έβαλαν 2 άστεγους να συναγωνιστούν στο μπραντ εφέρ με απίστευτο τέλος![5]

Με την αρρώστια αυτή όμως της αφαίρεσαν το 95% του σαγονιού της και έπειτα υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία. Το παιδάκι της βγήκε υγιέστατο και η ίδια τώρα αναρρώνει.

Μετά από όλη αυτή την περιπέτεια συνεχίζει το μόντελινγκ και απολαμβάνει τις όμορφες στιγμές με τον σύζυγο και τον πανέμορφο γιο της.

echo adrotate_ad(12);
Endnotes:
  1. [Image]: https://www.aggouria.net/wp-content/uploads/2015/08/modelo-ximiotherapies.jpg
  2. [Image]: https://www.aggouria.net/wp-content/uploads/2015/08/Elizaveta-Bulokhova-karkinos.jpg
  3. [Image]: https://www.aggouria.net/wp-content/uploads/2015/08/modelo-egkimosini-karkinos.jpg
  4. [Image]: https://www.aggouria.net/wp-content/uploads/2015/08/modelo-karkinos.jpg
  5. Έβαλαν 2 άστεγους να συναγωνιστούν στο μπραντ εφέρ με απίστευτο τέλος!: https://www.aggouria.net/astegous-sinagonistoun-brant-efer/

Source URL: https://www.aggouria.net/ipan-rixi-pedi-epidi-ixe-karkino/