ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πόσα κουλά παίζει να έχουν δει οι γιατροί σε όλο τον κόσμο; Άπειρα περίεργα περιστατικά γίνονται θέμα συζήτησης στις ειδήσεις. Όπως αυτό εδώ όπου ο γιατρός έβγαλε βδέλλα μέσα απ’τη μύτη ενός άντρα στη Νότια Κίνα.

Το πως βρέθηκε εκεί μέσα είναι που έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται για τις συνήθειες του Κινέζου. Και πρώτο απ’ όλους τον ωτορινολαρυγγολόγος που τον εξέτασε. Δεν βλέπεις συχνά τέτοια περιστατικά και το συγκεκριμένο θυμίζει πολύ ένα βίντεο που είχε κυκλοφορήσει πριν από τέσσερα χρόνια, όπου ο γιατρός αφαίρεσε τηλέφωνο από το λαιμό ενός ανθρώπου.

 

Γιατρός σοκαρίστηκε όταν έβγαλε βδέλλα από τη μύτη του ασθενούς του!

perierges epemvaseis video

Δες επίσης 13 Περίεργα αντικείμενα που έχουν βρεθεί μέσα σε ασθενείς!

Η συγκεκριμένη βδέλλα είχε τρυπώσει στο ρουθούνι του 51χρονου δύο εβδομάδες πριν επισκεφτεί τον Δρ. Liu Xiongguang. Το θέμα δεν ήταν ότι απλά κάτι τον ενοχλούσε και γι’ αυτό πήγε στο ιατρείο του, αλλά επειδή για 10 συνεχόμενες ημέρες είχε αιμορραγία από την μύτη του, χωρίς να μπορεί να καταλάβει τον λόγο.

asthenis vdella muti

Δες επίσης τι βγάζει από τα μάτια της 35χρονη όταν κλαίει…

Έτσι, αποφάσισε να πάει στο Beihai People’s Hospital της Νότιας Κίνας, για να τον δει ο Δρ. Λιού, ο οποίος ειδικεύεται σε προβλήματα που αφορούν τα αφτιά, την μύτη και τον λαιμό. Εκεί, η νοσοκόμα, παρατήρησε κάτι να κινείται στην άκρη του δεξιού ρουθουνιού του και πριν καλά καλά προλάβει να δει τι ήταν ξανά μπήκε μέσα.

Έπαθαν όλοι σοκ όταν είδαν αυτό το «πράγμα» να βγαίνει από την μύτη του. Μπορείς να δεις την επέμβαση στο βίντεο που ακολουθεί!

Πες τη γνώμη σου