ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Έρχεται πρωταπριλιά και θέλεις να κάνεις μια φάρσα στον φίλο ή την κοπέλα σου; Τι καλύτερο από το να του/ της προκαλέσεις ένα μίνι εγκεφαλικό, δίνοντας την ψευδαίσθηση πως χύθηκε γάλα επάνω στο πληκτρολόγιο από το laptop!

Όλοι μας έχουμε κόλλημα με το PC μας και γνωρίζουμε πολύ καλά πως το να χυθεί κάποιο υγρό επάνω στο laptop μας είναι αρκετά επικίνδυνο, μιας και μπορεί να χαλάσει, όπως ακριβώς δηλαδή συμβαίνει και με τις υπόλοιπες ηλεκτρικές συσκευές.

Αν λοιπόν θέλεις να τρομάξεις για τα καλά τον φίλο σου δες εδώ τι μπορείς να κάνεις για να νομίζει πως χύθηκε γάλα στο laptop του!

 

Πως να κάνεις φάρσα ότι χύθηκε γάλα στο laptop ενός φίλου σου

ilika protapriliatiki farsa

Το πιο θετικό από όλα είναι ότι για να κάνεις την συγκεκριμένη πλάκα δεν θα χρειαστείς πολλά υλικά, ούτε φυσικά και πολλή ώρα ώστε να προετοιμαστείς.

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι τα εξής:

  • 1 κομμάτι γυαλί, ή οποιαδήποτε άλλη λεία επιφάνεια
  • μία λευκή υγρή κόλλα
  • σαπούνι, ή οποιοδήποτε λιπαντικό όπως για παράδειγμα το σπρέι μαγειρέματος και
  • 1 μαχαίρι

farses filous

Το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να πάρεις μια λεία επιφάνεια και να την καλύψεις με το λιπαντικό που επέλεξες. Το πιο εύκολο φυσικά είναι να χρησιμοποιήσεις ένα σαπούνι, το οποίο θα το τρίψεις σε όλη την επιφάνεια και έπειτα θα πάρεις ένα κομμάτι χαρτόνι ή από τετράδιο και θα το απλώσεις καλά.

Έτσι, θα καταφέρεις στο τέλος να αφαιρέσεις πιο εύκολα την κόλλα.

farsa kolla

Τώρα, πάρε την υγρή κόλλα και κάνε το σχέδιο που θέλεις επάνω στην επιφάνεια, φροντίζοντας να είναι μια χοντρή στρώση, για να μην σου χαλάσει το σχέδιο όταν θα την ξεκολλήσεις από το τζάμι.

farsa protaprilia

Τέλος, άφησε την κόλλα να στεγνώσει καλά και στην συνέχεια πάρε ένα μαχαίρι ή οτιδήποτε μυτερό και προσπάθησε σιγά σιγά να την ξεκολλήσεις γύρω γύρω. Μόλις ξεκολλήσουν τα λεπτά σημεία θα δεις πως θα μπορέσεις να το σηκώσεις ελαφρά και να ξεκολλήσει όλο.

protapriliatiki farsa laptop

Τι μας έμεινε;; Μα φυσικά να τοποθετήσεις το “χυμένο άλα” επάνω στο πληκτρολόγιο από το laptop του φίλου ή της φίλης σου που θέλεις να κάνεις την φάρσα!

Πες τη γνώμη σου