Αρχική Περίεργα Οι ενοικιαστές του σπιτιού έκαναν παράπονα για έντομα…. (εικόνες)
παράπονα για έντομα

Οι ενοικιαστές του σπιτιού έκαναν παράπονα για έντομα…. (εικόνες)

από aggouria

Όταν είσαι διαχειριστής μιας πολυκατοικίας ή ενός συγκροτήματος στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι αναμενόμενο τους Καλοκαιρινούς μήνες να δέχεσαι παράπονα για έντομα από τους ενοικιαστές..

Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια οι ενοικιαστές δεν έκαναν παράπονα για έντομα μόνο αλλά και για ένα περίεργο βουητό που άκουγαν πολλές ώρες της ημέρας. Όταν λοιπόν ο διαχειριστής αποφάσισε εκτός από την προγραμματισμένη απεντόμωσης να εξακριβώσει από που προέρχονταν οι ήχοι ανατρίχιασε……..

Στην πρώτη εικόνα δεν θα δεις κάτι τρελό… δες όμως και τις υπόλοιπες……

παράπονα για έντομα Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια οι ενοικιαστές δεν έκαναν παράπονα για έντομα μόνο αλλά και για ένα περίεργο βουητό που άκουγαν πολλές ώρες της ημέρας. Όταν λοιπόν ο διαχειριστής αποφάσισε εκτός από την προγραμματισμένη απεντόμωσης να εξακριβώσει από που προέρχονταν οι ήχοι ανατρίχιασε........Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια οι ενοικιαστές δεν έκαναν παράπονα για έντομα μόνο αλλά και για ένα περίεργο βουητό που άκουγαν πολλές ώρες της ημέρας. Όταν λοιπόν ο διαχειριστής αποφάσισε εκτός από την προγραμματισμένη απεντόμωσης να εξακριβώσει από που προέρχονταν οι ήχοι ανατρίχιασε........ παράπονα για έντομαΣτη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια οι ενοικιαστές δεν έκαναν παράπονα για έντομα μόνο αλλά και για ένα περίεργο βουητό που άκουγαν πολλές ώρες της ημέρας. Όταν λοιπόν ο διαχειριστής αποφάσισε εκτός από την προγραμματισμένη απεντόμωσης να εξακριβώσει από που προέρχονταν οι ήχοι ανατρίχιασε........Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια οι ενοικιαστές δεν έκαναν παράπονα για έντομα μόνο αλλά και για ένα περίεργο βουητό που άκουγαν πολλές ώρες της ημέρας. Όταν λοιπόν ο διαχειριστής αποφάσισε εκτός από την προγραμματισμένη απεντόμωσης να εξακριβώσει από που προέρχονταν οι ήχοι ανατρίχιασε........ παράπονα για έντομα παράπονα για έντομα

Related Posts