Αρχική Προγνωστικά Στοιχήματος - Πάμε Στοίχημα Δυάδα φωτιά από Γερμανία Σάββατο 24-7-2021
προγνοστηκα για στηχημα aggouria.net

Δυάδα φωτιά από Γερμανία Σάββατο 24-7-2021

από Giorgos Antoniou

Ένα από τα πιο εμπορικά πρωταθλήματα ήρθε η ώρα να ξεκινήσει και αυτό δεν είναι άλλο από την Μπουντεσλίγκα της Β‘ Γερμανίας.

Η συγκεκριμένη κατηγορία αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα όλων, αφού θα αγωνιστούν μεγάλες και ιστορικές ομάδες που τελευταία χρόνια βρίσκονταν στη μεγάλη κατηγορία. Θυμίζουμε, πως χθες αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα η Σάλκε με το Αμβούργο, ενώ σήμερα το ματς που ξεχωρίζει είναι το Βέρντερ Βρέμης – Αννόβερο. Τα πολλά γκολ θα κρατήσουμε εδώ φίλες και φίλοι μου, οι δύο ομάδες επιθετικά έχουν πολύ μεγάλη ποιότητα κάτι το οποίο έχουν δείξει και στα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν στην προετοιμασία. Αυτό περιμένουμε να γίνει και σήμερα και ο κόσμος να απολαύσει ένα δυνατό παιχνίδι με αρκετές φάσεις αλλά και γκολ.

Τη δυάδα μας θα κλείσει το Χάιντενχαϊμ – Πάντερμπορν. Οι γηπεδούχοι κράτησαν όλο τον κορμό της περσινής ομάδας χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές. Η Χάιντενχαϊμ είναι μια ομάδα πολύ συγκρατημένη και επιθετικά μπορεί να κάνει γκολ όλες τις ευκαιρίες που θα της παρουσιαστούν. Από την άλλη η Πάντερμπορν μπορεί να σημειώσει κάποιο τέρμα στην αναμέτρηση, όμως έχει δείξει αρκετά κενά στην άμυνά της και αυτό περιμένουμε να το δούμε και σήμερα. Το over θα κρατήσουμε και εδώ με την ελπίδα να πάμε ταμείο ξανά.

Προγνωστικά στοιχήματος Β’ Γερμανίας Σάββατο 24/7/2021

Βέρντερ Βρέμης – Αννόβερο  over Βρήκα την καλύτερη προσφορά εδώ

Χάιντενχαϊμ – Πάντερμπορν  over – Βρήκα την καλύτερη προσφορά εδώ

Δείτε επίσης: 3 Άσσοι για ταμείο Σάββατο 24-7-2021

Related Posts