Αστυνομικός του έσπασε το αμάξι επειδή αρνήθηκε να…

Υπάρχουν αστυνομικοί και αστυνομικοί. Είναι εκείνοι που απλά κάνουν την δουλειά τους, φροντίζοντας για το καλό του πολίτη και χωρίς να θεωρούν ότι είναι κάτι περισσότερο από όλους τους υπόλοιπους, αλλά και κάποιοι άλλοι, οι οποίοι κάνουν κατάχρηση της εξουσίας που τους δίνεται, όπως αυτός εδώ ο αστυνομικός που ευτυχώς τέθηκε σε διαθεσιμότητα!

Κάτι τέτοια άτομα είναι που μας κάνουν να αντιπαθούμε όλους όσους κάνουν αυτό το επάγγελμα. Ο λόγος για τον οποίο έμπλεξε έτσι ο συγκεκριμένος ένστολος ήταν επειδή έσπασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου ενός άντρα, μόνο και μόνο επειδή αρνήθηκε να ανοίξει την πόρτα του για εξακρίβωση στοιχείων.

 

Αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα όταν έσπασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου ενός άντρα!

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη πριν από μερικές εβδομάδες στο Κάμντεν του Λονδίνου και η Μητροπολιτική Αστυνομία ξεκίνησε αμέσως να ερευνά το τι συνέβη ακριβώς, μόλις είδε το φως της δημοσιότητας αυτό το βίντεο, το οποίο όπως φαίνεται, τραβούσε ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Ο ένστολος υπάλληλος όχι απλά έχασε τον έλεγχο του, αλλά τρελάθηκε όταν ο οδηγός αρνήθηκε να του ανοίξει για να δείξει τα χαρτιά του και του ζήτησε ένταλμα για να το κάνει.

spasmeno-parmpriz-astinomikos

Τότε ήταν που ο νεαρός αστυνομικός άρχισε να ουρλιάζει εμφανώς εκνευρισμένος, μέχρι που αποφάσισε να του σπάσει το παρμπρίζ και στην συνέχεια να πάρει έναν σουγιά για να μπορέσει να πριονίσει το τζάμι και να ανοίξει τρύπα, για να πιάσει τον οδηγό.

Μαζί του ήταν ακόμη ένας αξιωματικός ο οποίος απλά παρακολουθούσε το συμβάν, χωρίς να κάνει κάτι για να τον σταματήσει.

Φέρεται ότι οι αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα με βάση κάποιες πληροφορίες που είχαν για ένα πρόσωπο που έψαχνε η αστυνομία, ο οποίος βέβαια δεν ήταν ο  συγκεκριμένος και γι’ αυτό εξάλλου δεν συνελήφθη έπειτα από όλα αυτά.

Έπειτα από την καταγγελία που έκανε ο οδηγός για αυτή την ανάρμοστη συμπεριφορά του αξιωματικού, μπορεί να διωχθεί μέχρι και από το σώμα, ενώ ακόμη συνεχίζεται η έρευνα και για τον δεύτερο που βρίσκονταν εκεί.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!