Ανακαλύφθηκε όντως ο τάφος του Κόμη Δράκουλα;

Η Erika Stella μια φοιτήτρια είναι πεπεισμένη πως ο τάφος του Κόμη Δράκουλα βρίσκεται στην Santa Maria la Nova.

Η φοιτήτρια που κάνει την εργασία της στην a student στην Santa Maria στη Νάπολη είναι σίγουρη πως βρήκε την ταφόπλακα  του πρίγκιπα Vlad Tepes III, ο οποίος ήταν η έμπνευση του  Bram Stoker για να γράψει το Dracula.

Η ιστορία του Vlad Tepes III είχε καταγραφεί ολόκληρη εκτός από της τελευταίες του μέρες. Όλες οι καταγραφές για τη ζωή του και την ιστορία του αιμοσταγούς πρίγκηπα σταματούν. Άλλοι εικάζουν πως πέθανε σε κάποια μάχη,άλλοι πως πιάστηκε αιχμάλωτος ενώ κάποιοι άλλοι πως πήγε στην κόρη του στη Νάπολη για να περάσει τις τελευταίες μέρες του.

Ο πανεπιστημιακός ιστορικός του μεσαίωνα Raffaello Glinn, παρατήρησε πως στην ταφόπλακα υπάρχουν ξεκάθαροι συμβολισμού της Τρανσυλβανίας. Ο ίδιος ιστορικός λέει πως, ο δράκος σημαίνει Dracula και οι δύο αντικριστές σφίγγες αντιπροσωπεύουν την πόλη της Thebes, που είναι γνωστή και ως Tepes. Μέσα σε αυτά τα σύμβολα είναι γραμμένο το όνομα του κόμη Dracula Tepe.

Οι ερευνητές λοιπόν ζήτησαν την απαραίτητη άδεια για να ανοίξουν τον τάφο του μαυσωλείου και να επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς τους!

Δείτε τις εικόνες…

τάφος του Κόμη Δράκουλα Η ιστορία του Vlad Tepes III είχε καταγραφεί ολόκληρη εκτός από της τελευταίες του μέρες. Όλες οι καταγραφές για τη ζωή του και την ιστορία του αιμοσταγούς πρίγκηπα σταματούν. Άλλοι εικάζουν πως πέθανε σε κάποια μάχη,άλλοι πως πιάστηκε αιχμάλωτος ενώ κάποιοι άλλοι πως πήγε στην κόρη του στη Νάπολη για να περάσει τις τελευταίες μέρες του. τάφος του Κόμη Δράκουλα Η ιστορία του Vlad Tepes III είχε καταγραφεί ολόκληρη εκτός από της τελευταίες του μέρες. Όλες οι καταγραφές για τη ζωή του και την ιστορία του αιμοσταγούς πρίγκηπα σταματούν. Άλλοι εικάζουν πως πέθανε σε κάποια μάχη,άλλοι πως πιάστηκε αιχμάλωτος ενώ κάποιοι άλλοι πως πήγε στην κόρη του στη Νάπολη για να περάσει τις τελευταίες μέρες του. τάφος του Κόμη Δράκουλα

Κράτα το

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Stoiximan.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!