Τα καλύτερα Χ της ημέρας Σάββατο 14-5-2022

Γεμάτο δράση είναι το ποδοσφαιρικό κουπόνι της ημέρας και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν βρει τις δύο καλύτερες ισοπαλίες για ταμείο.

Βόλος – ΟΦΗ: Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, Βόλος και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ στο Αγρίνιο. Οι γηπεδούχοι έχουν χάσει μόνο στην πρεμιέρα από τον Αστέρα Τρίπολης με 2-0. Με τέρμα του Λουίζ Φελίπε στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης, ο ΟΦΗ επικράτησε του Αστέρα με 1-0 σκορ. Όσον αφορά την ομάδα του Νίκου Νιόπλια είχε μερικές καλές στιγμές στην διαδικασία των πλέι άουτ. Στο τελευταίο ματς των πλέι άουτ, καμιά ομάδα δεν θα ήθελε να χάσει. Θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία.

Δείτε επίσης: Οι 4 Καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα

ΑΕΚ Λάρνακας – Πάφος: Η ΑΕΚ προέρχεται από το εντός έδρας 1-1 με τον Άρη χάνοντας έδαφος για την μάχη της πρώτης δυάδας. Τιμωρημένος είναι ο κόουτς Μπαντία, που σίγουρα δεν νιώθει ασφαλής για τη νέα σεζόν. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι αν και πάλεψαν κόντρα στην Ανόρθωση, τελικά ηττήθηκαν με 1-0 εκτός έδρας και πλέον ο στόχος της 4άδας μοιάζει σχεδόν απίθανος. Παρά την επιτυχία του να φέρει το σύλλογο για πρώτη φορά στην ιστορία του στην πρώτη 6άδα, ο κόουτς Μίλανιτς απολύθηκε από τη Διοίκηση. Καμία ομάδα δεν πείθει για τη σταθερότητά της, θα πάμε με την ισοπαλία που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Προγνωστικά στοιχήματος Σάββατο 14/5/2022

Βόλος – ΟΦΗ  Χ – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

ΑΕΚ Λάρνακας – Πάφος  Χ – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Προγνωστικά στοιχήματος Σάββατο 14-5-2022

Stoixman.gr: Κέρδισε έως 300.000€ στους 5 τελικούς του Μαΐου στο Master Final Edition εδώ

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!