Προγνωστικά στοιχήματος Σάββατο 14-5-2022

Όλη η Ευρώπη παίζει μπάλα και αυτό το Σάββατο και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν επιλέξει τα καλύτερα σημεία της ημέρας.

Βερόνα – Τορίνο: Αν και “πάλεψε” η Βερόνα, τελικά δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα στην έδρα της από τη Μίλαν με 3-1 σκορ. Στα αγωνιστικά παραμένουν εκτός ο αναπληρωματικός πορτιέρο Παντούρ, αλλά και ο στόπερ Κόπολα. Από την άλλη, η Τορίνο έχασε με 1-0 από τη Νάπολι και έβαλε τέλος στο αήττητο σερί έξι αγωνιστικών. Αμφότερες δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο και παίζουν ανοιχτά στα τελευταία παιχνίδια τους. Θα επιλέξουμε το over 2.5.

Θέλτα – Έλτσε: Η Θέλτα την Τρίτη δοκιμάστηκε στο «Καμπ Νου» και ηττήθηκε με 3-1 από την πιο αποτελσματική Μπαρτσελόνα. Στον αντίποδα, η Έλτσε μετά την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, παρέμεινε στους 39 βαθμούς. Σκοράρουν με ευκολία και οι δύο ομάδες, θα κρατήσουμε το goal – goal.

Δείτε επίσης: Οι 4 Καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Αν και αγωνίστηκε με αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές, ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα εντός έδρας με 2-1 από τον Παναθηναϊκό. Ακόμη μια προβληματική εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ, που ηττήθηκε στην Τούμπα με 1-0 από τον Άρη. Δεν είναι στα καλά τους οι δύο ομάδες, περιμένουμε “κλειστό” παιχνίδι και θα πάμε στο 2-3 goals.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Σάββατο 14/5/2022

Βερόνα – Τορίνο  over 2.5 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Θέλτα – Έλτσε  goal – goal – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ  2-3 goals – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Τα καλύτερα Χ της ημέρας Σάββατο 14-5-2022

Stoixman.gr: Κέρδισε έως 300.000€ στους 5 τελικούς του Μαΐου στο Master Final Edition εδώ

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!