Προγνωστικά στοιχήματος Σάββατο 30-4-2022

Πλούσια ποδοσφαρική δράση στο πρόγραμμα της ημέρας και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν βρει τις τρεις καλύτερες επιλογές.

Κάλιαρι – Βερόνα: Στην πιο κρίσιμη αναμέτρησή της, η Κάλιαρι δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε μέσα στην έδρα της Τζένοα με 1-0. Η Βερόνα από την άλλη, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Σαμπντόρια, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 78ο λεπτό και να πάρει τον ένα βαθμό. Το κίνητρο είναι μεγάλο για τους γηπεδούχους, θα τους στηρίξουμε στον άσο.

Ρεάλ Μαδρίτης – Εσπανιόλ: Την Τρίτη οι Μαδριλένοι αγωνίστηκαν για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ εκτός με τη Σίτι και σε ένα εκπληκτικό ματς ηττήθηκαν με 4-3. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το νικηφόρο 1-3 κόντρα στην Οσασούνα. Η Εσπανιόλ δεν ήταν καλή στο εντός έδρας με τη Ράγιο και μοιραία έχασε με 1-0. Μπορεί να πετύχουν ένα τέρμα οι φιλοξενούμενοι, θα ρισκάρουμε στο goal – goal.

Βόλος – Ατρόμητος: Ο Βόλης ήταν καλός στη Ριζούπολη και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στον αντίποδα, ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΟΦΗ και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία. Όλα παραμένουν ανοιχτά όσον αφορά το σημείο της αναμέτρησης, θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία.

Betsson: Κάθε μέρα μια νέα προσφορά, δες την σημερινή προσφορά εδώ!

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Σάββατο 30/4/2022

Κάλιαρι – Βερόνα  1 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Ρεάλ Μαδρίτης – Εσπανιόλ  goal – goal – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Βόλος – Ατρόμητος  Χ – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Τα καλύτερα Goal – Goal της ημέρας Σάββατο 30-4-2022

Χωρίς Κατάθεση: Κέρδισε  50 Free Spins απο εδώ!

Κωδικός Προσφοράς: STX 50

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!