Προγνωστικά Superleague Κυριακή 10-4-2022

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζονται τα πλέι οφ της Superleague και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν βρει τις καλύτερες επιλογές.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Από το ισόπαλο 0-0 στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη, προέρχεται ο ΠΑΣ, εκεί που εξουδετέρωσε όλα τα ατού των γηπεδούχων. Στα αγωνιστικά, έχουμε επιστροφή για τον ακραίο μπακ Πίρσμαν και τον φορ Κόντε. Μεγαλός νικητής στο ντέρμπι αναδείχθηκε Παναθηναϊκός, που επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-1 στην Λεωφόρο. Μοναδικό πρόβλημα αυτό του μέσου Βιγιαφάνιες που θα απουσιάσει από την αναμέτρηση. Περιμένουμε ένα ματς που δύσκολα θα ανοίξει το σκορ, θα πάμε στο under 2.5.

Σούπερ δώρο* Χωρίς Κατάθεση εδώ!

ΑΕΚ – Άρης: Καλά δείγματα έδειξε η ΑΕΚ στο ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» και απέσπασε το ισόπαλο 1-0 από τον Ολυμπιακό.Στα θετικά για την Ένωση είναι η άνοδος του μέσου Κριχόβιακ που δείχνει να εγκλιματίζεται στη νέα του ομάδα. Μέσα ο στόπερ Βράνιες, εκτός πάλι ο μέσος Σιμόες και ο φορ Ανσαριφάρντ. Η αλλαγή σχήματος με τρεις στην άμυνα δεν βγήκε σε καλό για τον Άρη, που “γκέλαρε” με τον ΠΑΣ Γιάννινα εντός έδρας. Η ομάδα του Μπούργος καλείται να δώσει απαντήσεις στις αναμετρήσεις που απομένουν στα πλέι οφ, με τον στόχο της Ευρώπης να αποτελεί μονόδρομο για διάκριση. Πάντα γίνεται μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια, καμιά ομάδα δεν θέλει να χάσει και έτσι θα πάμε και εδώ στο under 2.5.

Προγνωστικά στοιχήματος Κυριακή 10/4/2022

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός  under 2.5 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

ΑΕΚ – Άρης  under 2.5 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Προβλέψεις στοιχήματος Κυριακή 10-4-2022

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!