Δυάδα Superleague Κυριακή 3-4-2022

Επιστροφή στη δράση για το πρωτάθλημα της Superleague και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν βρει τη καλύτερη δυάδα της ημέρας.

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα: Εντός έδρας απώλεια για τον Άρη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πριν δύο εβδομάδες, μένοντας στο 0-0. Στα αγωνιστική σημαντική είναι η επιστροφή του Ντάνιελ Μαντσίνι που δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι ήταν σε ακόμη ένα παιχνίδι ανταγωνιστικοί και κατάφεραν να πάρουν ισοπαλία από τον Ολυμπιακό με 1-1 εντός έδρας. Το παιχνίδι είναι δύσκολο, όμως το προβάδισμα υπάρχει στον άσο, με τον Άρη να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Η μέτρια εμφάνιση του Ολυμπιακού στις «Ζωσιμάδες» είχε ως αποτέλεσμα το ισόπαλο 1-1 κόντρα στον μαχητικό ΠΑΣ Γιάννινα. Ακόμη διατηρεί σαφέστατα μια απόσταση ασφαλείας από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ, χάνοντας εντός έδρας με 1-0. Πλέον η “μάχη” για την Ένωση δίνεται για την τρίτη θέση που οδηγεί σίγουρα στην Ευρώπη. Εκτός για σήμερα ο στόπερ Τζαβέλας, ο μέσος Σιμόες και ο φορ Ανσαριφάρντ.

Προγνωστικά στοιχήματος Κυριακή 3/4/2022

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα  1 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ  1 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Προγνωστικά στοιχήματος Κυριακή 3-4-2022

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!