Τα καλύτερα Goal – Goal Σάββατο 2-4-2022

Επιστροφή στα δράση για τα μεγάλα πρωταθλήματα και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν επιλέξει τα καλύτερα goal – goal της ημέρας.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ: Αποκλεισμός στο Champions League για τη Γιουνάιτεντ, μετά την ήττα με 1-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο πρώταθλημα απέχει τέσσερις πόντους από την 4η θέση με ένα ματς παραπάνω. Από την άλλη, η Λέστερ βρίσκεται στα μέσα της βαθμολογίας χωρίς ουσιαστικό στόχο στο πρωτάθλημα. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι και πάμε στο goal – goal.

Λεβάντε – Βιγιαρεάλ: Παραμένει ουραγός η Λεβάντε που προέρχεται από ήττα στην Παμπλόνα με 3-1 από την Οσασούνα και πλέον η παραμονή στη κατηγορία δυσκολεύει πολύ. Η Βιγιαρεάλ δεν ήταν καλή εκτός έδρας με την Κάντιθ και ηττήθηκε δίκαια με 1-0 σκορ. Από ένα τέρμα το έχουν οι δύο ομάδες, θα κρατήσουμε το goal – goal.

Σπέτσια – Βενέτσια: Βαριά ήττα γνώρισε η Σπέτσια, που έχασε με 4-1 εκτός έδρας από τη Σασσουόλο. Από ήττα προέρχεται και η Βενέτσια, που έχασε με 2-0 σκορ από την Σαμπντόρια εντός έδρας. Αμφότερες διαθέτουν ποιότητα επιθετικά, θα πάμε με το goal – goal.

Προγνωστικά στοιχήματος Σάββατο 2/4/2022

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ  goal – goal – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Λεβάντε – Βιγιαρεάλ  goal – goal – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Σπέτσια – Βενέτσια  goal – goal – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Προγνωστικά στοιχήματος Σάββατο 2-4-2022

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!