Προγνωστικά στοιχήματος Σάββατο 26-3-2022

Χωρίς μεγάλα ματς το σημερινό κουπόνι του ποδοσφαίρου, όμως τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν τις τρεις καλύτερες επιλογές.

Γουίμπλεντον – Κέμπριτζ: Αν και προηγήθηκε στο σκορ η Γουίμπλεντον, τελικά κατάφερε να χάσει από τη Τσέλτεναμ εκτός έδρας με 3-1 σκορ. Τέταρτη σερί ήττα, χωρίς νίκη από τον Δεκέμβριο. Το “πάλεψε” κόντρα ΜΚ Ντονς εντός έδρας, όμως ηττήθηκε με 1-0 η Κέμπριτζ.Τα τέσσερα ματς τα οποία δεν σκόραρε αποτελεί το μεγαλύτερο αρνητικό ρεκόρ της, όμως πείθει περισσότερο και θα την στηρίξουμε στο διπλό.

Ντονκάστερ – Τσάρλτον: Στάθηκε ικανοποιητικά στην έδρα της Φλίτγουντ και πήρε τον βαθμό της ισοαπλίας η Ντονκάστερ. Πλέον, δατηρείται στο -4 από τις θέσεις παραμονής. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από νίκη κόντρα στη Μπέρτον με 2-0 και πλέον ξέφυγαν από τις τελευταίες θέσεις. Η Ντόνκαστερ συνεχίζει να το παλεύει για να παραμείνει κατηγορία, έχει την ευκαιρία να μη χάσει σήμερα.

Ντεν Μπος – Φένλο: Σε κανένα σημείο του αγώνα με την Αλμέρε δεν έδειξε ικανή η Ντεν Μπος να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και γνώρισε την ήττα με 2-0 σκορ. Δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της η Φένλο και μοιραία ηττήθηκε με 2-0 από τη Έμεν. Στα κρίσιμα ματς δεν έχει ανταποκριθεί και ο στόχος των πλέι οφ απομακρύνεται. Το κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους θα πάμε με το διπλό.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Σάββατο 26/3/2022

Γουίμπλεντον – Κέμπριτζ  2 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Ντονκάστερ – Τσάρλτον  1Χ – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Ντεν Μπος – Φένλο  2 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Τα καλύτερα Under – Over της ημέρας Σάββατο 26-3-2022

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!