Τα καλύτερα Goal – Goal Κυριακή 20-3-2022

Όλη η Ευρώπη παίζει μπάλα και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν βρει τα καλύτερα goal – goal της ημέρας.

Βίλεμ – Αλκμάαρ: Σε δύσκολη βαθμολογική κατάσταση βρίσκεται η Βίλεμ,η οποία βρίσκεται πλέον κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι περισσότερο από την Φορτούνα Σιτάρντ που βρίσκεται από πάνω. Στον αντίποδοα, η Αλκμάαρ βρίσκεται σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, μετά τη πρόκριση στους 8′ του Europa conference League, κόντρα στη Μπόντο Γκλιμτ. Το κίνητρο της Βίλεμ για παραμονή είναι μεγάλο, περιμένουμε ανοιχτό ματς και θα πάμε στο goal – goal.

Θέλτα – Μπέτις: Δεν ήταν καλοί οι γηπεδούχοι με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ και μοιραία ηττήθηκαν με 1-0 εκτός έδρας.Εφικτός ο στόχος της 10άδας. Επιστροφή στις νίκες για την Μπέτις στο πρωτάθλημα, που επικράτησε έστω και δύσκολα της Μπιλμπάο με 1-0. Αμφότερες είναι επιθετικά πολύ καλές, θα πάμε στο αμφίσκορο.

Ρόμα – Λάτσιο: Με γκολ του Άμπραχαμ στο φινάλε, η Ρόμα κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa Conference, αφήνοντας εκτός θεσμού τη Φίτεσε. Από την άλλη, η Λάτσιο με τέρμα του Ιμόμπιλε κέρδισε με 1-0 την Βενέτσια εντός έδρας. Περιμένουμε μεγάλο ντέρμπι στην αιώνια πόλη, από ένα γκολ το έχουν και οι δύο ομάδες.

Προγνωστικά στοιχήματος Κυριακή 20-3-2022

Βίλεμ – Αλκμάαρ  goal – goal – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Θέλτα – Μπέτις  goal – goal – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Ρόμα – Λάτσιο  goal – goal – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Προγνωστικά στοιχήματος Κυριακή 20-3-2022

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!