Τα καλύτερα Over της ημέρας Πέμπτη 17-3-2022

Όλη η Ευρώπη παίζει μπάλα με αρκετές αναμετρήσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν βρει τα καλύτερα over της ημέρας.

Λεβερκούζεν – Αταλάντα: Πρώτο παιχνίδι: Αταλάντα – Λεβερκούζεν 3-2. Εντός έδρας ήττα γνώρισε η Λεβερκούζεν, αφού έχασε 1-0 από την Κολωνία, δείχνοντας σημάδια κούρασης. Άμεση στροφή στο Europa League, που μετά το πρώτο ματς διατηρεί ακόμα ελπίδες πρίκρισης. “Γκέλα” και για την Αταλάντα που έμεινε στο 0-0 με την Τζένοα το μεσημέρι της Κυριακής εντός έδρας. Το στυλ των δύο ομάδων είναι επιθετικό και περιμένουμε να δούμε μια ρεβάνς με μεγάλο σκορ, οπότε θα πάμε στο over 2.5.

Κοπεγχάγη – Αϊντχόφεν: Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: 4-4. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Κοπεγχάγη, η οποία παραμένει αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχοντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Στο αντίπαλο στρατόπεδο σε φόρμα είναι και η Αϊντχόφεν, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Ουτρέχτης για το Ολλανδικό πρωτάθλημα. Περιμένουμε μία αναμέτρηση που δύσκολα θα μείνει σε χαμηλό σκορ και θα πάμε στο over 2.5.

Προγνωστικά στοιχήματος Πέμπτη 17-3-2022

Λεβερκούζεν – Αταλάντα  Over 2.5 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Κοπεγχάγη – Αϊντχόφεν  Over 2.5 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Προγνωστικά στοιχήματος Πέμπτη 17-3-2022

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!