Προγνωστικά Champions League Τρίτη 15-3-2022

Δύο αναμετρήσεις για το Champions League περιλαμβάνει το κουπόνι και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν τις καλύτερες επιλογές.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Πρώτο παιχνίδι: Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1. Με πρωταγωνιστή τον Κριαστιάνο Ρονάλντο οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-2 της Τότεναμ για την Πρέμιερ Λιγκ. Σημαντικό πρόβλημα προέκυψε με τον μέσο Μπρούνο Φερνάντες, ενώ εξακολουθεί εκτός ο αριστερός μπακ Σο. Από την άλλη οι Ισπανοί προέερχονται από εντός έδρας νίκη, επικρατώντας με 2-1 της Κάντιθ. Τιμωρημένος ο εξτρέμ Καράσκο, ενώ παραμένουν τραυματίες ο στόπερ Ερμόσο, ο δεξιός μπακ Βρσάλικο, οι μέσοι Κοντογκμπιά, Λεμάρ, Βας και οι επιθετικοί Κούνια, Κορέα. Περιμένουμε ένα “κλειστό” παιχνίδι χωρίς να πάρουν ρίσκο οι δύο ομάδες, οπότε θα κρατήσουμε το under 2.5.

Άγιαξ – Μπενφίκα: Πρώτο παιχνίδι: Μπενφίκα – Άγιαξ 2-2. Επιστροφή στις νίκες για τον Άγιαξ, ο οποίος μετά τη νίκη πρόκριση απέναντι στην Άλκμααρ κατάφερε να πάρει δύο νίκες κόντρα σε Βάαλβαϊκ και Καμπούρ. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Μπενφίκα απώλεσε βαθμούς την περασμένη αγωνιστική στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα μένοντας στο ισόπαλο 1-1 απέναντι στη Βιζελα. Αμφότες οι ομάδες διαθέτουν ποιότητα επιθετικά, περιμένουμε ακόμη ένα ανοιχτό παιχνίδι και έτσι θα πάμε στο over 2.5.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Τρίτη 15/3/2022

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ατλέτικο Μαδρίτηςunder 2.5 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Άγιαξ – Μπενφίκαover 2.5 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Τα καλύτερα Over – Under Τρίτη 15-3-2022

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!