Προγνωστικά στοιχήματος Σάββατο 12-3-2022

Γεμάτη δράση στο ποδοσφαιρικό κουπόνι και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν βρει τις τρεις καλύτερες επιλογές για να πάμε ταμείο.

Μπράιτον – Λίβερπουλ: Σε κακή κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι ηττήθηκαν και από τη Νιουκάστλ εκτός έδρας με 2-1. Τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα η Μπράιτον να βρεθεί στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Από την άλλη, η Λίβερπουλ αν και ηττήθηκε με αντίπαλο την Ίντερ μεσοβδόμαδα, πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. Προβάδισμα στος φιλοξενούμενους που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Σαλερνιτάνα – Σασσουόλο: Δεν ήταν καλοί οι γηπεδούχοι στην αναμέτρηση κόντρα στη Ίντερ για το πρωτάθλημα και μοιραία ηττήθηκαν με 5-0 στο Μιλάνο. Η Σασσουόλο συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις και επικράτησε εύκολα με 4-1 στην έδρα της Βενέτσια. Τρομερή η ποιότητα των φιλοξενούμενων, θα τους στηρίξουμε στο διπλό.

Μπρέντφορντ – Μπέρνλι: Σπουδαία νίκη πέτυχε η Μπρέντφορντ τη τελευταία αγωνιστική, που επικράτησε της Νόριτς με 3-1 εκτός έδρας και ξέφυγε έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη βαριά ήττα γνώρισε η Μπέρνλι, που έχασε από την Τσέλσι με 4-0. Πήρε ψυχολογία η Μπρέντφορντ μετά την τελευταία επικράτησή της, θα την στηρίξουμε στον άσο.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Σάββατο 12-3-2022

Μπράιτον – Λίβερπουλ  2 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Σαλερνιτάνα – Σασσουόλο  2 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Μπρέντφορντ – Μπέρνλι  1 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Τα καλύτερα Χ της ημέρας Σάββατο 12-3-2022

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!