Τα καλύτερα Over της ημέρας Πέμπτη 10-3-2022

Αρκετές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν βρει τα καλύτερα over της ημέρας.

Αταλάντα – Λεβερκούζεν: Μετά την ήττα από τη Ρόμα με 1-0, η Αταλάντα καλείται να στρέψει το βλέμμα της στο Europa League, όπου αποτελεί μια καλή διέξοδος. Ανώτερη και στα δύο ματς, πήρε την πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό. Συνεχίζουν εκτός οι επιθετικοί Ίλισιτς και Ζαπάτα για το ματς με τη Λεβερκούζεν. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από το ισόπαλο 1-1 κόντρα στη πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου. Σημαντικές πάντως οι απουσίες του τιμωρημένου μέσου Ντεμιρμπάι, ενώ τραυματίες είναι ο εξτρέμ Μπελαραμπί και ο πρώτος σκόρερ Σικ. Ιδιαίτερες επιθετικές και οι δύο ομάδες, θα πάμε με το over 2.5.

Μπαρτσελόνα – Γαλατασαράι: Η Μπαρτσελόνα έδωσε συνέχεια στο θετικό της σερί, παίρνοντας τη νίκη με 1-2 με αντίπαλο την Έλτσε. Η Γαλατά μετά τις 2 σερί νίκες, επέστρεψε το Σάββατο στις ήττες με το εκτός έδρας 2-0 από την Κόνιασπορ. Υπάρχει πολλή ποιότητα στις δύο ομάδες, περιμένουμε να φανεί αυτό και στο γήπεδο. Πάμε στο over 2.5.

Μπόντο Γκλιμτ – Αλκμάαρ: Το Ευρωπαϊκό όνειρο συνεχίζεται για τους γηπεδούχους, που απέκλεισαν με δύο νίκες τη Σέλτικ. Σειρά παίρνει το υπολογίσιμο εμπόδιο της Αλκμάαρ, αλλά πλέον δεν φοβάται κανέναν. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Αλκμάαρ, επικρατώντας και της Ναϊμέγκεν με 3-1 στο πρωτάθλημα Ολλανδίας. Χωρίς σημαντικά προβλήματα για το ματς με τη Μπόντι Γκλιμτ. Αμφότερες παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, βάζοντας τη μπάλα κάτω και προδφέροντας θέαμα στο παιχνίδι τους. Πάμε στο over 2.5, περιμένοντας το σκορ ανοίξει αρκετά.

Προγνωστικά στοιχήματος Πέμπτη 10/3/2022

Αταλάντα – Λεβερκούζεν  Over 2.5 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Μπαρτσελόνα – ΓαλατασαράιOver 2.5 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Μπόντο Γκλιμτ – ΑλκμάαρOver 2.5 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Προγνωστικά στοιχήματος Πέμπτη 10-3-2022

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!