Τα καλύτερα Διπλά της ημέρας Τρίτη 8-3-2022

Χωρίς πολλά παιχνίδι το πρόγραμμα του ποδοσφαίρου, όμως τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν επιλέξει τα καλύτερα διπλά της ημέρας.

Κόβεντρι – Λούτον: Επιστροφή στις ήττες για τους γηπεδούχους, που έχασαν από τη Σουόνσι με 3-1 σκορ. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα αποτέλεσε πισωγύρισμα για την ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς  στην προσπάθεια που κάνει ώστε να προλάβει το τρένο των πλέι οφ. Από ήττα προέρχεται και η Λούτον, η οποία μετά τον αποκλεισμό στο κύπελο από την Τσέλσι, ηττήθηκε 2-1 στο Μίντλεσμπρο. Η Λούτον βγήκε από τη ζώνη των πλέι οφ και καλείται να βγάλει άμεσα αντίδραση απέναντι σε έναν αντίπαλο ίδιων στόχων. Μιλάμε για δύο ισοδύναμες ομάδες, θα πάμε με τη Λούτον παρουσιάζει που είναι πιο “σκληροτράχηλη” ομάδα.

Μπάρνσλεϊ – Στόουκ: Μετά από δύο σερί νικές, οι γηπεδούχοι γνώρισαν την ήττα με 2-0 από τη Ντέρμπι στο ματς των ουραγών. Ακολουθούν 3 διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια όπου θα στοχεύει στην καλύτερη δυνατή συγκομιδή, ώστε να αυξήσει τις ελπίδες παραμονής. Την τέταρτη συνεχόμενη ήττα γνώρισε η Στόουκ, που ηττήθηκε και από τη Μπλάκπουλ με 1-0 εντός έδρας. Θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση στην επίσκεψη στο Μπάρνσλεϊ παρά την αρνητική παράδοση και να μπει ξανά στο κυνήγι των πλέι οφ. Πιο ποιοτικη ομάδα οι φιλοξενούμενοι και θα τους στηρίξουμε στο διπλό.

Προγνωστικά στοιχήματος Τρίτη 8/3/2022

Κόβεντρι – Λούτον  2 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Μπάρνσλεϊ – Στόουκ  2 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Προγνωστικά Champions League Τρίτη 8-3-2022

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!