Προγνωστικά στοιχήματος Σάββατο 5-3-2022

Όλη η Ευρώπη παίζει μπάλα το Σάββατο και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν επιλέξει τα καλύτερα σημεία για ταμείο.

Γουλβς – Κρίσταλ Πάλας: Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους γηπεδούχους, που έχασαν στην έδρα της Γουέστ Χαμ με 1-0 σκορ. Μοναδική απουσία για σήμερα θα είναι αυτή του αμυντικού Σεμέδο. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πανήγυρισαν την πρόκριση στο FA Cup, αφού επικράτησαν με 2-1 της Στόουκ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το ισόπαλο 1-1 επί της Μπέρνλι. Είναι ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες η Γουλβς και θα την στηρίξουμε στον άσο.

Μποαβίστα – Μπράγκα: Αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια είναι η Μποαβίστα, έχοντας τρεις ισοπαλίες και μία νίκη. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι μετά την σπουδαία για πρόκριση απέναντι στη Σέριφ Τίρασπολ για το Europa League, έμειναν στο εντός έδρας 0-0 με αντίπαλο τη Σάντα Κλάρα. Αμφότερες αντιμετωπίζουν ακρετά αμυντικά προβλήματα, θα πάμε με το goal – goal.

Σερκλ Μπριζ – Γκενκ: Εδειξε χαρακτήρα στην έδρα της Μαλίν η Σερκλ και απέσπασε την ισοπαλία με 2-2 σκορ. Για τη σημερινή αναμέτρηση θα λείψει ο βασικός μέσος Φαν ντερ Μπρούγκεν (25/0) λόγω τιμωρίας. Η Γκενκ έκανε το καθήκον της στο γήπεδό της απέναντι στην Κόρτραϊκ επί της οποίας επικράτησε 2-0. Σε καλό “φεγγάρι” οι φιλοξενούμενοι, έχουν την ευκαιρία να φύγουν με τους τρεις βαθμούς και έτσι θα τους στηρίξουμε στο διπλό.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Σάββατο 5/3/2022

Γουλβς – Κρίσταλ Πάλας  1 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Μποαβίστα – Μπράγκα  goal – goal – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Σερκλ Μπριζ – Γκενκ  2 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Τα καλύτερα Goal – Goal Σάββατο 5-3-2022

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!