Προγνωστικά στοιχήματος Πέμπτη 03-03-2022

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το ποδοσφαιρικό κουπόνι και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν επιλέξει τα καλύτερα σημεία για ταμείο.

Ατρόμητος – Βόλος: Σπουδαίο διπλό πέτυχε ο Ατρόμητος την τελευταία αγωνιστική, επικρατώντας με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης. Δύο νίκες στην τελευταία τριάδα αγώνων για την ομάδα του Κόουλμαν. Μπορεί να μην σκόραρε στο Αγρίνιο ο Βόλος, αλλά διατήρησε ανέπαφη την εστία του για να αποσπάσει το ισόπαλο 0-0 κόντρα στον υπολογίσιμο Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και με νίκη σήμερα θα μπουν σε πλεονεκτική θέση ενόψει πλέι άουτ.

Τοντέλα – Μάρφα: Την περασμένη αγωνιστική οι γηπεδούχοι δεν τα κατάφεραν με αντίπαλο τη Φαμαλικάο και με την ήττα τους εξακολουθούν να βρίσκονται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη με 20 βαθμούς. Από την άλλη οι η Μάρφα προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στη Πεναφιέλ, όμως το μυαλό τους δεν είναι στο σημερινό ματς του κυπέλλου αλλά στο πρωτάθλημα. Η Τοντέλα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση και θα πάμε στον άσο.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Πέμπτη 3/3/2022

Ατρόμητος – Βόλος  1 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Τοντέλα – Μάρφα  1 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Τα καλύτερα Over Πέμπτη 3-3-2022

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!