Τα καλύτερα Goal – Goal Σάββατο 26-2-2022

Πλούσια δράση στο ποδοσφαιρικό κουπόνι και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν επιλέξει τα καλύτερα goal – goal της ημέρας.

Κρίσταλ Πάλας – Μπέρνλι: Επιστροφή στις νίκες για την Πάλας που επικράτησε εύκολα με 4-1 της Γουότφορντ και απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Με εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε η εβδομάδα της Μπέρνλι, καθώς μετά τη σπουδαία νίκη της με 3-0 στην έδρα της Μπράιτον κατάφερε να επικρατήσει και της Τότεναμ με 1-0 σκορ. Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, περιμενούμε γκολ εκατέρωθεν.

Μίλαν – Ουντινέζε: “Γκέλα” για τη Μίλαν τη προηγούμενη αγωνιστική που έμεινε στο 2-2 με την ουραγό Σαλερνιτάνα. Από την άλλη η Ουντινέζε αν και προηγήθηκε στο σκορ, τελικά αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με αντίπαλο τη Λάτσιο. Αμφότερες είναι ποιοτικές επιθετικά, πολύ πιθανό φαντάζει το goal – goal.

Τζένοα – Ίντερ: “Ζωντανή” στο κυνήγι της παραμονής έμεινε η Τζένοα που απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Βενέτσια. Ακόμη μια ήττα για την Ίντερ, που έχασε από τη Σασσουόλο με 2-0 αι έτσι έκανε ντέρμπι την διεκδίκηση του τίτλου για φέτος. Οι γηπεδούχοι μπορούν να βάλουν δύσκολα στους “νερατζούρι”, θα πάμε στο αμφίσκορο.

Προγνωστικά στοιχήματος Σάββατο 26/2/2022

Κρίσταλ Πάλας – Μπέρνλι  goal – goal – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Μίλαν – Ουντινέζε  goal – goal – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Τζένοα – Ίντερ  goal – goal – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Προγνωστικά στοιχήματος Σάββατο 26-2-2022

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!