Δυάδα Superleague Τετάρτη 23-2-2022

Με εμβόλιμη αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Superleague και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν τη καλύτερη δυάδα για ταμείο.

Άρης – Ατρόμητος: Αν και ήταν καλύτερος ο Άρης, τελικά δεν τα κατάφερε και έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα για τους «κίτρινους», που έχουν δυσκολέψει για τα καλά την παρουσία τους στα πλέι οφ και θέλει μόνο τη νίκη στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, πήραν νίκη – ανάσα, επικρατώντας του Αστέρας Τρίπολης με 2-0. Οι γηπεδούχοι έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στα τρίποντα και θα τους στηρίξουμε στον άσο.

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης: Η Λαμία ηττήθηκε με 2-1 από τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης και μπήκε για τα καλά πλέον σε μπελάδες. Έτσι είδε την διαφορά από την τελευταία θέση να μειώνεται στους πέντε βαθμούς. Δεύτερη σερί στο πρωτάθλημα για τον Αστέρα που ηττήθηκε στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο με 2-0 σκορ. Όλα θα κριθούν πλέον όσον αφορά την συμμετοχή του στα πλέι οφ στα λιγοστά παιχνίδια που απομένουν και μάλιστα με τους Αρκάδες να έχουν μπροστά τους ματς αυξημένης δυσκολίας.Αμφότερες είναι καλές επιθετικά, πάμε στο goal – goal.

Προγνωστικά στοιχήματος Τετάρτη 23/2/2022

Άρης – Ατρόμητος  1 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης  goal – goal – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Προγνωστικά στοιχήματος Τετάρτη 23-2-2022

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!