Προγνωστικά στοιχήματος Τετάρτη 23-2-2022

Αρκετές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό κουπόνι και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν τις τρεις καλύτερες επιλογές της ημέρας.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σπουδαίο διπλό στην έδρα της Οσασούνα πήρε η Ατλέτικο, επικρατώντας εύκολα με 3-0. Πρώτη αναμέτρηση μπροστά στο κοινό τους, με τον Γκριεζμάν να λείπει τελευταία και να μην είναι ακόμη έτοιμος. Από διπλό προέρχονται και οι φιλοξενούμενοι, που επικράτησαν της Λιντς με 4-2 σκορ. Παραμένουν εκτός για το ματς της Τετάρτης οι Μπαϊγί, Γκρίνγουντ, Καβάνι. Αμφότερες έρχονται με καλή ψυχολογία και δεν θέλει να χάσει κανείς. Θα πάμε στο under.

Μπέρνλι – Τότεναμ: Σπουδαίας σημασίας νίκη πανηγύρισε η Μπέρνλι στην έδρα της Μπράιτον όπου επικράτησε 3-0. Από την άλλη η Τότεναμ, έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα με τη νίκη της με 3-2 στην έδρα τη Μάντσεστερ Σίτι σε μία σπουδαία επικράτηση. Έχουν την ψυχολογί με το μέρος τους οι φιλοξενούμενοι, καθαρό προβάδισμα στο διπλό.

Νταντί – Σεντ Μίρεν: Η Νταντί έβγαλε Over 2.5 στους 4 τελευταίους αγώνες. Η Σεντ Μίρεν δεν έχει ηττηθεί στους 8 τελευταίους αγώνες. Η Σεντ Μίρεν είναι καλύτερη ομάδα αυτή τι στιγμή και πατάει καλύτερα στο γηπέδο. Δεν πιστεύουμε πως μπορεί να φύγει χωρίς βαθμό από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, θα πάμε στο Χ2.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Τετάρτη 23/2/2022

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  Under 2.5 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Μπέρνλι – Τότεναμ  2 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Νταντί – Σεντ Μίρεν  X2 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Δυάδα Superleague Τετάρτη 23-2-2022

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!