Προγνωστικά στοιχήματος Τρίτη 22-2-2022

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το ποδοσφαιρικό κουπόνι της ημέρας και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν επιλέξει τις καλύτερες επιλογές.

Βιγιαρεάλ – Γιουβέντους: Πρώτο ματς για τους «16» του ΤΣΛ, ακολουθεί ρεβάνς. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν εύκολα με 4-1 εκτός έδρας της Γρανάδας και πλέον βρίσκονται στην εξάδα που οδηγεί στην Ευρώπη τη νέα χρονιά. Από την άλλοι οι Ιταλοί, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο ντέρμπι του Τορίνι και έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν περισσότερο την απόστασή τους από την κορυφή. Αμφίρροπη αναμέτρηση, περιμένουμε το σκορ να μείνει σε χαμηλά επιπέδα και έτσι θα πάμε στο 2-3 γκολ.

Ολυμπιακός Λευκωσίας – ΠΑΕΕΚ: Εξ’ αναβολής ματς της 20ης αγωνιστικής στην Κύπρο. Οι γηπεδούχοι στο τελευταίαο τους παιχνίδι αν και προηγήθηκαν, τελικά γνώρισαν την ήττα από την Ανόρθωση με 3-1 σκορ και πλέον με μόλις 3 βαθμούς στις 10 τελευταίες αγωνιστικές έχουν μπει σε σοβαρούς μπελάδες. Η ΠΑΕΕΚ το παλεύει και το απέδειξε για ακόμα ένα ματς. Στο εκτός με την ΑΕΛ έφερε 0-0 αλλά θα μπορούσε το τρίποντο, αφού ήταν ανώτερη από την αντίπαλό της. Αμφότερες θα δώσουν μάχη για παραμονή και η σημερινή αναμέτρηση κρίνεται αμφίρροπη. Πάμε με το 2-3 γκολ.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Τρίτη 22/2/2022

Βιγιαρεάλ – Γιουβέντους  2-3 γκολ – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Ολυμπιακός Λευκωσίας – ΠΑΕΕΚ  2-3 γκολ – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Δείτε επίσης: Δυάδα Championship Τρίτη 22-2-2022

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!